зовсім не вживаєш?) чи це тільки про травку?Я ділюся з гномом) Я не вживаю наркотиків) Раніше могла покурити,зара вже ні)
Приз гномуЯ ділюся з гномом) Я не вживаю наркотиків) Раніше могла покурити,зара вже ні)
Всьо впереді) Я обычно когда леплю,делаю с картошкой и грибами и с капустой) Два вида,а в сезон сладкие, с вишней или клубникой(что будет) и с творогом) На зиму запасыа таких я ніколи і не куштував(
Я кроме шишек и не пробовала ничего) Да,вообще) Мне здоровье не позволяет к сожалению или к счастью)зовсім не вживаєш?) чи це тільки про травку?
Як обично 😁Приз гному
3 кгЯк обично 😁
Пані Крут шоколадку🍫
не вживаєш, вмієш вареники ліпити.... може ти ще й не заміжня?? 😏Я кроме шишек и не пробовала ничего) Да,вообще) Мне здоровье не позволяет к сожалению или к счастью)
Ого,то до кінця року їсти можна)
Ні вона незаміжня но плануєне вживаєш, вмієш вареники ліпити.... може ти ще й не заміжня?? 😏
Я така довго в дівках не сиділа) Є коханий😊не вживаєш, вмієш вареники ліпити.... може ти ще й не заміжня?? 😏
Гном секретарь)Ні вона незаміжня но планує
не ти там встиг освідчитись?)Ні вона незаміжня но планує
Невстигне ти там встиг освідчитись?)
Ага напів ставкіГном секретарь)
ех, ти!)Невстиг
Провтикавех, ти!)
її вареники з грибами хоть встиг спробувати?Провтикав
Красава!!!Я ділюся з гномом) Я не вживаю наркотиків) Раніше могла покурити,зара вже ні)
В вареники 🥟 соль добавляешь или потом на любителя?)Доброй ночи всем) Погодка на дождь,буду отдыхать) 😴
В тесто немного,что бы не было пресное ну и в начинку тоже) В меру)В вареники 🥟 соль добавляешь или потом на любителя?)
Это по хозяйски, молодец, главное не пересолить, чтобы паранойи не было)В тесто немного,что бы не было пресное ну и в начинку тоже) В меру)
Хахаха,точно🤣Это по хозяйски, молодец, главное не пересолить, чтобы паранойи не было)