"Загорелось солнце над ебалом" )) і тобі доброго)Доброго утра всем кто не спит уже
НАВЗАЄМ! Є прикольне таке слово )Всем доброе утро и хорошей субботы)
ВзаимноВсем хорошего дня
Как настрой?Привіт-привіт
О,приветик🙂И тебе привет)
Та ти знаєш, їм вареники зі сметаною і ловлю себе на думці що трохи тобі заздрю)Как настрой?
Если вареники с картошкой, то завидовать начну тебе яТа ти знаєш, їм вареники зі сметаною і ловлю себе на думці що трохи тобі заздрю)
Приятного) А у меня блинчики с курицей и тоже со сметанкой) Чего это?Та ти знаєш, їм вареники зі сметаною і ловлю себе на думці що трохи тобі заздрю)
С картошкой и грибами,вообще вкуснятина)Если вареники с картошкой, то завидовать начну тебе я
ВнатуреС картошкой и грибами,вообще вкуснятина)
З гнома гриби з тебе вареникиС картошкой и грибами,вообще вкуснятина)
🤭Если б море было ревом,
я бы был бы акваменом
Добре,домовились) Сметану в рогалика візьмемЗ гнома гриби з тебе вареники
повний набор - з картоплею, з капустою і з творогом)Если вареники с картошкой, то завидовать начну тебе я
Гном заДобре,домовились) Сметану в рогалика візьмем
тому що до тебе їде гора шишок а я тут з одними вареникамиПриятного) А у меня блинчики с курицей и тоже со сметанкой) Чего это?
а таких я ніколи і не куштував(С картошкой и грибами,вообще вкуснятина)
Крут некурить шштому що до тебе їде гора шишок а я тут з одними варениками
аха...бережи свій вареник коли побачиш гнома гриб (вибачаюсь, не втримався )З гнома гриби з тебе вареники
one shot - one hitЕсли б море было ревом,
я бы был бы акваменом
Я ділюся з гномом) Я не вживаю наркотиків) Раніше могла покурити,зара вже ні)тому що до тебе їде гора шишок а я тут з одними варениками