Відгуки та тріп-репорти

UA Canna

♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Депозит 200$
Реакции
100
Баллы
432
Тут ви можете залишити відгук на наш магазин, опублікувати свій тріп-репорт, а якщо ви в нас вперше - можете дізнатися про нас більше від наших любих клієнтів!

Тріп-репорти

Последнее редактирование:

Подозрительная Сова

Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
42.369
Баллы
2.532
Вещества
Only weed

Frolovadinis

New Member
Реакции
1
Баллы
11
Это настоящий природный клад! Натуральный, ароматный и невероятно вкусный. Прекрасно подходит как для сладкого чая, так и для десертов. Особенно радует его польза для иммунитета и общее укрепляющее действие на организм.

Вложения

• photo_2024-12-09_18-25-15.jpg
    photo_2024-12-09_18-25-15.jpg
    201,5 KB · Просмотры: 5
  • photo_2025-01-25_20-47-17 (2).jpg
    photo_2025-01-25_20-47-17 (2).jpg
    127,8 KB · Просмотры: 5
  • photo_2025-01-25_20-47-17.jpg
    photo_2025-01-25_20-47-17.jpg
    130,7 KB · Просмотры: 5

xblackmoonx

Member
Реакции
8
Баллы
122
Тут ви можете залишити відгук на наш магазин, опублікувати свій тріп-репорт, а якщо ви в нас вперше - можете дізнатися про нас більше від наших любих клієнтів!

Тріп-репорти
Привітики!Вирішила знову побалувати себе смаколиками і знову звернулась до Кана Шопу)На цей раз обрала собі гашиш,гьорл скаут кукіс,Халк Беррі та

Тріп-репорти

xblackmoonx

Member
Реакции
8
Баллы
122

Тріп-репорти
Усім привіт!І знову я вирішила побалувати себе смаколиками,і знову звернулась до Кана Шопу,і знову не прогадала!На цей раз обрала собі гашиш, гьорл скаут кукіс ,кукіс куш та бонусом за відгук обрала собі халк Беррі .Як в обіцяв оператор, скарбик я отримала за 3 години рівно.Місце не людне,спокійне,скарб зроблений надійно.Запечатано надійно,вакуум,кожен сорт в окремому зіпі та підписаний.На рахунок самих шишечок,усі тверді немов камінчики,дуууже плотні,але при цьому чудово гріндеряться,і хто користується гріндерами з кіфозборником міг помітити як багато кіфу з шишуль появляється у відділі.Гьорл скаут кукіс це мій фаворит із давніх часів,і на цей раз Кана Шоп дав можливість скуштувати давно знайомий та улюблений сорт який порадував мене як і колись,дуже ностальчно,кукіс куш також дуже цікава шишечка,коли вдихаєш дим справді відчуваються нотки печива,а Халк Беррі я спробувала одного разу в іншого магазину та розчарувалась,спробувала у вас і сорт також дуже цікаво та приємно здивував.Що до гашу,розповідала оператору що давно не куштувала хорошого гашу,а ось гаш Кана Шопу можу сказати найкращий який я курила,неймовірно смачний, міцний, ефект просто пушка.

Тріп-репорти

Тріп-репорти

Тріп-репорти
IMG_20250505_181812.jpg

xblackmoonx

Member
Реакции
8
Баллы
122
Wild Thailand прям в серденько ❤️Замовила готовим скарбом цю красунечку.Місце зйомки надійне,спокійне,зняла в дотик.Запаковано було як завжди надійно, вакумований пакетик, всередині зіп та магнітик.Що до самої шишечки,з усіх що я тут спробувала вона стала моїм фаворитом,з першого подиху я зрозуміла що мені торба 😄 Дуже плотна шишечка,а якщо що до ефекту,я навіть не очікувала що він буде настільки сильним.Дякую велике ,ще не одноразово повернусь до вас🧚
IMG_20250505_205750.jpg

Тріп-репорти

goodmoodanyway

Lord De-Mort
Реакции
1.894
Баллы
2.532
photo-2025-05-06-00-38-39.jpg
Check this out
Забрал сегодня посылку от этого замечательного шопа, 2 грамма шишек (1г амнезия слева и 1г ак47 справа) бонус за трипы, шиш бомба, пахнут очень вкусно, к сожалению рабочий график не позволяет попробовать эту красоту сегодня, но я уверен что эффекты тоже будут отличными, это я уже узнаю в сб
по стелсу 9/10, тоже порядок, укрпочта не красная, поэтому даже отсутствие почтомата никак отрицательно не сыграло роли, и отдельный респект за то что оплачиваете посылки :good: вот в таких шопах надо брать и не стесняться, а не в розницу клады вонючего аута по 550+ грн

Подозрительная Сова

Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
42.369
Баллы
2.532
Вещества
Only weed
Трип по гашишу

plastic_chi1dd

New Member
Реакции
1
Баллы
11
Привіт всім любителям
Все швидко і по суті
Два дні, посилка була вже в мене
Гарно упаковалиШоколад бонус)

Подозрительная Сова

Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
42.369
Баллы
2.532
Вещества
Only weed

Jimmy.Tornado

Зелёный слон
Реакции
10
Баллы
132
Делюсь отзывом по качеству продукции и работе селлера.
И так, я не мастер оформлений (но в планах повысить свой скилл).

После того, как я намедни впервые попробовал качество данного селлера, мною и моим хорошим другом, было принято решение, заказать немного больше вкусняшек т.к наша первая покупка была небольшая (3 сорта весом по 1г.
White Widow, AK-47 и Amnesia)

Наш выбор мы остановили на шикарном гаше ( о нём в следующем отзыве, а может даже и трип-репорте) шишках
White Widow и третьей позицией оператор подсказал сорт Wild Thailand. О нём речь и пойдёт.
Tatice 061
Wild Thailand
Tatice 061

Заранее приношу извинения за фото без весов, нет таковых.
Начну с общения оператора, работы доставщика и упаковки.
Оператор в сети постоянно, чётко по указанному графику, в общении спокоен и покладист, поможет разобраться в интересующем вопросе и быстро отвечает. Как по мне это основа работы магазина, оценка 10.
Доставщик. Человек который знает что он делает и для чего, это важно. Места для тайников выбраны отлично, не людные, что даёт возможность снять заказ без лишних взглядов. Моя оценка 10. Вопросов нет.
Упаковка. Каждая позиция упакована в плотный пакет и подписана, доебаться тут не к чему, упаковка как у магазина с хорошим товаром, оценка 10.

По поводу самого продукта. Вес на фото 5г, возможно отклонение, но небольшое. Глаз сказал шо там 5)).
Шишки усеяны сияющими кристаллами трихом, плотные, но не камень, пролечены отлично. Допустимая влажность при взращивании и хранении соблюдается. Запах просто яд! Как только открываешь пак, чувствуешь что грядет хороший вечер, мощный сативный запах ударяет в нос и ещё больше запах ощущается, когда подготовленый к употреблению продукт высыпается из крэшера на рабочий картон. Гроверу респект, оценка товара 10. Меньше не могу поставить, уж больно они сочные.

Снимаем пробу стандартным способом, водный, напер два типа..
Первые эффекты не заставили долго ждать. Тёплая сативная волна проходя через горло, скапливается давящим комком где-то у солнечного сплетения, постепенно раскрываясь в недрах организма. Весь эффект длился около 2х часов, пик эффекта первые минут 40, прокашлялся знатно, но это скорее всего особенность горла, друг не кашлял.
Хотелось бы добавить что-то ещё, но не уверен за качество этого отзыва, по этому оставляю так.
Итоги:
Оператор 10/10
Доставщик 10/10
Товар 10/10

Советую и рекомендую данный магазин, могу сказать уверенно, я подсел на ваше качество))
P.S. Как я писал выше, имею желание повысить скилл в написании подобных текстов, по этому уважаемые пользователи, если есть замечания и коррективы, с радостью ознакомлюсь с ними)) всем фарту, не болейте3dflagsd

Вложения

• IMG_0130 (wecompress.com).jpeg
    IMG_0130 (wecompress.com).jpeg
    544,9 KB · Просмотры: 5

xblackmoonx

Member
Реакции
8
Баллы
122

Тріп-репорти
Всім мир!Взяла знову у Кана Шопчика смаколиків,на цей раз обрала скарбик з доставкою на район.З смаколиків замовила знову неповторний гашиш який в першої затяжки запав мені у серце,брала я його вже в друге і візьму ще не один раз,це те,що хочеться курити,смачно неймовірно і з маленької ляпочки відлітаєш в космос, гаш дарує неповторні ,позитивні емоції, радість та ейфорію,дуже раджу спробувати кожному.Також обрала собі такі сорти шишечок як Гьорл Скаут Кукіс,Ог куш,пьорпл куш,ака 47,Гьорл скаут кукіс взяла також вдруге так як обожнюю цей сорт і брала тут його вже також вдруге.Особливе враження залишив також пьорпл куш,вечером те що потрібно для куріння,ефект дуже цікавий та довгий,хотілось розтікатись по ліжку як маслечко.Що до самого скарбу,був зроблений в 500м від вказаної мною локації, зроблений максимально надійно.Дуже вам дякую,ви не просто магазин,ви те ,що залишило слід у моєму серці.❤️

Тріп-репорти

xblackmoonx

Member
Реакции
8
Баллы
122
Давненько вас не було у Львові,а тепер ви знову тут,і по хороших спогадах про вас з минулого вирішила знову почастувати себе вашими смаколиками і обрара Амнезію.Місце тихе,не люднек,зняла в дотик.Скарбик був запакований в вакумований пакетик обмотаний скотчем а в середині срібний зіп.Коли розпаковувала одразу почула різький запах давно знайомої Амнезії,з вигляду нереально красива.Покурила 0.20 як і завжди і ефект не заставив себе довго чекати,все заграло новими кольорами,дуже сильні шишечки.Дуже вам дякую, звернутись ще не один раз❤️

Вложения

• IMG_20250509_131438.jpg
    IMG_20250509_131438.jpg
    597,6 KB · Просмотры: 3

xblackmoonx

Member
Реакции
8
Баллы
122

Тріп-репорти

Тріп-репорти
Привітики!І знову я тут щоб залишити свій відгук про самий найкращий магазин Кана Шоп)І знову в пошуку смаколиків звернулась я до оператора який допоміг мені швидко скласти замовлення,на цей раз я обрала Блек Джек,Кукіс Куш та 2гр свого улюбленого гашу Пунш з доставкою на мій район.Доставочка як завжди вчасно прибула ,скарбик в 200м від дому,дуже зручно,ось що означає сервіс!За це людське щире вам дякую!Скарбик був зроблений надійно)Блек Джек тут я пробувала вперше,і хоч як усі інші сорти цього магазину залишився у моїй пам'яті,дуже хороша ,гарно пролікована шишечка.За гаш я вам вже дякувала багато разів і скажу ще раз дякую,це любов!З нетерпінням чекаю нових сортів гашу у Львові💗

Вложения

• IMG_20250511_140908.jpg
    IMG_20250511_140908.jpg
    35 KB · Просмотры: 2

elbarto420

Member
Реакции
8
Баллы
222
всім привіт)
пару років тому друг порадив мені цей магазин, так і почалось з ним знайомство, а я став його постійним клієнтом.

за цей час було зроблено не одне замовлення, а сервіс і якість ніколи не підводили.

Шишки топової якості, без бадилів, кількість насіння мінімальна. Відправка максимум на наступний день після замовлення. На вагах завжди трошки більше

Швидкість відповіді оператора і його ввічливість: 10/10
Пакування посилок: 10/10
Якість шш: 10/10
Вага: 10/10
Швидкість відправки: 10/10

Вложения

• IMG_7320.jpeg
    IMG_7320.jpeg
    117,4 KB · Просмотры: 1
  • IMG_7322.jpeg
    IMG_7322.jpeg
    130,4 KB · Просмотры: 1
  • IMG_7321.jpeg
    IMG_7321.jpeg
    100,4 KB · Просмотры: 1

Borseker

New Member
Реакции
0
Баллы
11
Привіт, це відгук про роботу магазину)
Все чітко і швидко
Менше ніж за добу, посилка була вже в мене
Гарно упаковали та надійно!
Дякую за обслуговування!
Повністю підтримую. Брав раніше White Widow, зняло з одного)
Топ ринка ua canna.
якісно все

sex

New Member
Реакции
1
Баллы
11
Являюсь постоянным клиентом, за исключенних небольших пауз на "отдых" , всегда все топ, беру только у них, всегда все быстро, хорошего качества, и оговоренного веса.Рекомендую всем, особенно хорошо сорт "wild thailand" .Ребята лучшие в своем деле!

Вложения

• photo_2025-05-21_15-57-00.jpg
    photo_2025-05-21_15-57-00.jpg
    184,4 KB · Просмотры: 2
Сверху Снизу