Відгуки та тріп-репорти

UA Canna

♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Депозит 200$
Реакции
93
Баллы
332
Тут ви можете залишити відгук на наш магазин, опублікувати свій тріп-репорт, а якщо ви в нас вперше - можете дізнатися про нас більше від наших любих клієнтів!

Тріп-репорти

Последнее редактирование:

Подозрительная Сова

Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
41.905
Баллы
2.532
Вещества
Only weed

Frolovadinis

New Member
Реакции
1
Баллы
11
Это настоящий природный клад! Натуральный, ароматный и невероятно вкусный. Прекрасно подходит как для сладкого чая, так и для десертов. Особенно радует его польза для иммунитета и общее укрепляющее действие на организм.

Вложения

• photo_2024-12-09_18-25-15.jpg
    photo_2024-12-09_18-25-15.jpg
    201,5 KB · Просмотры: 3
  • photo_2025-01-25_20-47-17 (2).jpg
    photo_2025-01-25_20-47-17 (2).jpg
    127,8 KB · Просмотры: 3
  • photo_2025-01-25_20-47-17.jpg
    photo_2025-01-25_20-47-17.jpg
    130,7 KB · Просмотры: 3

xblackmoonx

New Member
Реакции
1
Баллы
12
Тут ви можете залишити відгук на наш магазин, опублікувати свій тріп-репорт, а якщо ви в нас вперше - можете дізнатися про нас більше від наших любих клієнтів!

Тріп-репорти
Привітики!Вирішила знову побалувати себе смаколиками і знову звернулась до Кана Шопу)На цей раз обрала собі гашиш,гьорл скаут кукіс,Халк Беррі та

Тріп-репорти

xblackmoonx

New Member
Реакции
1
Баллы
12

Тріп-репорти
Усім привіт!І знову я вирішила побалувати себе смаколиками,і знову звернулась до Кана Шопу,і знову не прогадала!На цей раз обрала собі гашиш, гьорл скаут кукіс ,кукіс куш та бонусом за відгук обрала собі халк Беррі .Як в обіцяв оператор, скарбик я отримала за 3 години рівно.Місце не людне,спокійне,скарб зроблений надійно.Запечатано надійно,вакуум,кожен сорт в окремому зіпі та підписаний.На рахунок самих шишечок,усі тверді немов камінчики,дуууже плотні,але при цьому чудово гріндеряться,і хто користується гріндерами з кіфозборником міг помітити як багато кіфу з шишуль появляється у відділі.Гьорл скаут кукіс це мій фаворит із давніх часів,і на цей раз Кана Шоп дав можливість скуштувати давно знайомий та улюблений сорт який порадував мене як і колись,дуже ностальчно,кукіс куш також дуже цікава шишечка,коли вдихаєш дим справді відчуваються нотки печива,а Халк Беррі я спробувала одного разу в іншого магазину та розчарувалась,спробувала у вас і сорт також дуже цікаво та приємно здивував.Що до гашу,розповідала оператору що давно не куштувала хорошого гашу,а ось гаш Кана Шопу можу сказати найкращий який я курила,неймовірно смачний, міцний, ефект просто пушка.

Тріп-репорти

Тріп-репорти

Тріп-репорти
IMG_20250505_181812.jpg

xblackmoonx

New Member
Реакции
1
Баллы
12
Wild Thailand прям в серденько ❤️Замовила готовим скарбом цю красунечку.Місце зйомки надійне,спокійне,зняла в дотик.Запаковано було як завжди надійно, вакумований пакетик, всередині зіп та магнітик.Що до самої шишечки,з усіх що я тут спробувала вона стала моїм фаворитом,з першого подиху я зрозуміла що мені торба 😄 Дуже плотна шишечка,а якщо що до ефекту,я навіть не очікувала що він буде настільки сильним.Дякую велике ,ще не одноразово повернусь до вас🧚
IMG_20250505_205750.jpg

Тріп-репорти

goodmoodanyway

Lord De-Mort
Реакции
1.638
Баллы
2.532
photo-2025-05-06-00-38-39.jpg
Check this out
Забрал сегодня посылку от этого замечательного шопа, 2 грамма шишек (1г амнезия слева и 1г ак47 справа) бонус за трипы, шиш бомба, пахнут очень вкусно, к сожалению рабочий график не позволяет попробовать эту красоту сегодня, но я уверен что эффекты тоже будут отличными, это я уже узнаю в сб
по стелсу 9/10, тоже порядок, укрпочта не красная, поэтому даже отсутствие почтомата никак отрицательно не сыграло роли, и отдельный респект за то что оплачиваете посылки :good: вот в таких шопах надо брать и не стесняться, а не в розницу клады вонючего аута по 550+ грн

Подозрительная Сова

Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
41.905
Баллы
2.532
Вещества
Only weed