Колись приглядавсь до нього, але трохи стрьомно, шо нп. І ще купа відгуків з пустих акків у нього в темі лякає)Теон?
Співпрацював з ним?
Колись приглядавсь до нього, але трохи стрьомно, шо нп. І ще купа відгуків з пустих акків у нього в темі лякає)Теон?
Хотя нп брать больше чем 2г стремно согласенКолись приглядавсь до нього, але трохи стрьомно, шо нп. І ще купа відгуків з пустих акків у нього в темі лякає)
Співпрацював з ним?
Я брал, все норм но шиш средненькийКолись приглядавсь до нього, але трохи стрьомно, шо нп. І ще купа відгуків з пустих акків у нього в темі лякає)
Співпрацював з ним?
Та це і по фото видно)Я брал, все норм но шиш средненький
Брал 2 гола назад ,хзТа це і по фото видно)
а я його шось на форумі знайти не можу. Він ще працює?
Два роки в такій справі це ціла вічність, бро 😅Брал 2 гола назад ,хз
Та то понятно ,товарищ рол года назад тарил,потом ветка ушлаДва роки в такій справі це ціла вічність, бро 😅
Деякі шопи стільки не живуть
Вигідна пропозиція, чого виКуплю багато шмалі. Дешево
А на сколько дёшево?Куплю багато шмалі. Дешево
Привет, сколько дал бы за сто грамм цельных бошек сортового аута без пролечки?Вигідна пропозиція, чого кви
Якшо ти хочеш мені запропонувать відро шмалі від Сови, то я пас))Привет, сколько дал бы за сто грамм цельных бошек сортового аута без пролечки?
Цену огласи пожалуйста прямо здесь, без ЛС.
Шоб можна було курить і не їбаться з кладами. Грам 10-20 було б ідеальноА на сколько дёшево?
много
у Совы есть ведро шмали?))))) Подозрительная Сова я выдвигаюсь)))))))))))Якшо ти хочеш мені запропонувать відро шмалі від Сови, то я пас))
Судячи із твого опису, тисяч 20. Дивлячись, шо там за товар. Бо це так, пальцем в небо.
Десь на тижні бачив тему. Хз, наскільки ще актуально)у Совы есть ведро шмали?))))) Подозрительная Сова я выдвигаюсь)))))))))))
Ракета бомба петарда