Никто твоих приколов не понял, я об этом и говорюТи настільки показуєш сете з нерозумної сторони ти навіть приколів нерозумієш є таке слова підєьати в лютому колективі обществі так перевіряють людей на адекватність..
Никто твоих приколов не понял, я об этом и говорюТи настільки показуєш сете з нерозумної сторони ти навіть приколів нерозумієш є таке слова підєьати в лютому колективі обществі так перевіряють людей на адекватність..
Может всё-таки повод подуматьНикто твоих приколов не понял, я об этом и говорю
От бачиш потім кажеш 🤣 чому ти такий нещасний..Мені просто заборонили з неадекватними спорити щоб не опускатися до такого рівняТа кому ты нахуй нужно
Одноклеточное 😅
Оно опять дает заднюю и кидает стрелку 😅Никто твоих приколов не понял, я об этом и говорю
Тогда я бы тебя наказалОт бачиш потім кажеш 🤣 чому ти такий нещасний..Мені просто заборонили з неадекватними спорити щоб не опускатися до такого рівня
Не исполняешь ты обязТогда я бы тебя наказал
Ну да то зрозуміло 😂 Коли мислення як у дитини то да)Никто твоих приколов не понял, я об этом и говорю
Ты перестанет стрелки кидать?Ну да то зрозуміло 😂 Коли мислення як у дитини то да)
Наказав як ремонтом по голій дупі аххаааТогда я бы тебя наказал
Там говорят словечек поднабраться можноИди книжку почитай что-ли
Ти вообще чого лізеш ти причому тутТы перестанет стрелки кидать?
Я буквально это тебе и сказал
Ты мн тем же и ответил
Как это?Ти вообще чого лізеш ти причому тут
Та то ты шото уже путаешь броНе люблю коли мама заступаєтьс за синочка
То чого там же он є з кимЯ ж не могу сам с собой флудить