Тріп репорт на ШИШКИ сорту АК 47 від Поштар Печкін🐺

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
767
Баллы
1.532
6f26d760-899d-4d98-a071-7611cf56ac80.png

Шишка сорту ак 47👳

PECHKIN SHOP​

https://bigbro.cc/threads/19136/page-89#post-3213780 , посилання на магазин 🔥

Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер

Речовина Шишка сорту AK-47

Органолептика Шишка коричневого кольору,присутні тріхоми,жовті ворсинки,запах хвойний,гарно пролікована,вміру волога,сємок не було.Вигляд 8_10

Спосіб достаки Нова пошта,поштомат

Стелс - тут все на високому рівні ,запах скритий гарно запечатано,непожлобились,за це респект

Вага проби 2 грами .все чітко як в аптеці

Передісторія: Поштаря Печкіна ,я знаю давно,нераз купляв у нього шишки ,так як демократичні ціни приваблюють і товар тут завжди відповідав середній якості за помірними цінами+ максимально швидка відправк.
Списався із адміном магазину,сказав ,що зараз можу отримати від них пробу і написати тріпець)
Одразу погодили мою кандидатуру і через два дні посилка успішно була мною забрана з поштомату

Тріп:

00:01 🌟Ну ,що ж розпочинаємо пробувати один із найкращих сативних сортів ак47.Роздробив шишку гріндером,взагалі 2 грами складались із маленьких шишок,які мали приємний хвойний запах.Забив я в парашут один повний ковпак десь 150мг.Напалив зажигалкою банку сивого диму,аж жовтуватого .Вдихаю,заходить легко але через секунд 3_5 прокашлявся,трохи помутніло в голові але одразу пройшло,вирішив випалити ще таку ж банку.

00:05 🌟 Починаються перші ефекти, надзвичайно приємнтй хай ефект ,змішаний із розслабленням.Мені подобається, розумію,що тупняка ловити не буду.Хто читає мої тріпи то знає ,що не люблю сидіти на місці.Так і сталось цього разу,вирішив покататись на велосипеді...

00:30🌟 Ось я вже мчу по Голосіі́вському лісі , ефекти,наче збільшились,в мене топовий настрій ,грає моя улюблена музика,всекруто.Розслаблення тіла і мозку,поєднано із концентрацією на думках,все круто😎💚

01:00 🌟 Ефекти потрохи стають більш індичими і я зупиняюсь попити лимонаду.Зустрічаю знайому,починаємо спілкування,я розказую своі́ двіжові ситуації, максимально розкуто,шишка продовжує розслабляти моє тіло,все кайфово

01:30 🌟 Я відчуваю дике відчуття голоду,ефекти пішли на спад,хаю майже немає ,залишилось розслаблення тіла і різні думки.Наступну годину я готовив собі і́жу.Пізніше гарно і міцно заснув без пост ефектів,готовий оцінити шишку

Загальна оцінка 8,5 із10😎

Ну,що ж впершу чергу дякую Печкіну,за співпрацю,ви крутий магазин.Рекомендую вам перейти на VHQ шишки🌞Хоча і ця шишка повністю коштує своїх грошей,тому щераз дякую за пробу.

А вам форумчани бажаю здоров'я і гарного настрою всім 4_20🤠

IMG_3619.jpeg

IMG_3616.jpeg

IMG_3617.jpeg

Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: