Тріп репорт на синю альфу від UDERGROUND

Markez

Мес†ный
Я не отписываю трип-репорты
Реакции
2.750
Баллы
2.532
Вещества
Заборонені
Продавець - UNDERGROUND - Миколаїв,Херсон,Одеса,Дніпро,Львів
Речовина - Альфа, кристали різного розміру, синього кольору
001.jpg
Вага -
Тестер - м. 42.180.70
Толер - Низкий
Спосіб вживання - куріння різними способами

Доброго здоров'я!
Прелюдія
З'явились, нарешті, скарби, ближче до до ночі виклали інфу. Дочекався я таки синю альфу від Андера.
Зранку купляю аж 3г.
Район - не так близько, як хотілося, але на трамваї туди-сюди, з пошуком, години часу мені вистачить.
Приїхав. Місце знайшов одразу. Та клад не знайшов.
Бо, або ніхто не заклав туди нічого, або, як у більшості випадків "прикоп" - це формальність та десь зверху було. Спаскудив собі настрій.
Тікет складати - сенсу нема. Бо за 10 днів до цього брав 1г, знаючи, що обнови давно не було.. так я тиждень "качався" з тех підтримкою, доказуючи що вони не праві, коли продають скарб, зроблений 5 тижнів тому, під вікнами , у палісаднику, за яким наглядають, посеред кущика, який с 7 квітня (коли було фото зроблено) виглядає зовсім інакше у середині травня... і там бабуся постійно бдіт.. як виявилося. Вибачався потім, хоча я шукав акуратно..
Коротше, тоді гроші повернули, половину.
Тому качати права після цього на незнахіду, який вчора тільки потрапив у продаж - сенсу не бачив.
І шо ото робити?..
Але знайшов людину, у якої на балансі є гроші і ця людина купляє мені (в борг, звісно, не просто так) такий саме скарб, там же - а більше і не було ніде.
Дивлюсь по кордам - в 20 метрах від мене. Але не вздовж доріжки, а і у кутку біля сходинок..
Прийшов і бачу...
матюкнувся вголос, не раз.
Ось фото, який "прикоп" - ви бачите.
002.jpg

003.jpg 004.jpg
Комусь пощастило з моїм першим скарбом. Ну о шо, якщо воно лежить, дивиться і каже - "з'їж мене")) як у казці))
А може то мені пощастило та цей скарб пернаті не побачили))
Коротше. 3г у руці, піздую до трамваю..
Трохи помилився у часі - півтори години на все пішло..

00.00 Починаю.
Чомусь схотілось спочатку , як у давні часи, покурити підсолену цигарку. Та й півтора місяця перерви, думаю - торкне, не буду одразу з важкого, з "водяного", починати))
Запхав у ту цигарку я , приблизно, 0.1, може трохи більше.. коротше, "крутнуло" мене нормально, курив я цю цигарку хвилин двадцять. Після перших пари затяжок запаморочилось в голові, стало жарко, легкий тремор пальців рук, долоні спітнілі..
Коротше, все як годиться, нічого нового))
Як і нічого нового в тому, що таке паління - це просто марнотратство стафу.

00.45 Зарядив "водний"

Трошки табаку впереміш з сіллю, її десь 015г +-
Витягую півторашку...
Яка мене спочатку накрила по повній.. мурахи від маківки до кінчиків пальців на ногах та обратно.. трохи важко дихати, серцебиття прискорюється..
Приліг, прикрив очі, дивлюсь " мультики"))

01.00 Повертаюсь до життя))

Хвилі бадьорості, кінцівки теплішають)) легкий тремор та сушняк.
Наступну годину такий стан, коли берешся робити якусь справу, потім увага перемикається,
забуваєш що хотів, починаєш щось інше, згадуєш про попередню справу і так по колу..
Потім вже все вирівнялось і далі пішло діло...

02.00 Наступні пару годин, на подриві, так би мовити, я наводив порядок))

Краще б було піти до моря, але погода не та була, тому займався битовухою))
04.00 Непомітно вся дія альфи почала зникати і , звісно ж, пора вже і додати вогню.

Тому я доробив те, що хотів зробити та пішов на перекур.
04.30 Взяв скляний девайс, сипанув у лампу добряче солі, десь 0.3г, може трохи більше.

Ну і почав плавити. Цей процес йшов швидко, нагрівав до стану, коли зник синій колір, вийшов цей важкий перший дим..
І коли жижа забулькала та стала яскраво - янтарного кольору, дала густий плотний дим, тоді я і почав вдих-видих))
Плавно почала діяти альфа, стан розслаблений, спокійний..
Потім, хвилин через 20, повторюю інгаляції))
Увімкнув X-Box, запустив улюблену гру - Assassin's Creed, другу частину, і пропав..надовго))
Грав, курив, пив воду, знову грав..довгенько))
Марафон солоний таки був, але мінімальний - три дні та дві ночі, за цей час було зкурено приблизно 2г..
Залишок - на потім..
Наприкінці марафону я був виснажений, зголоднілий..
Під кінець третього дня була досить сита вечеря ( я години три вже як не вживав).
Після вечері пішов у спальню, почав дивитись чергову серію серіала "The Beauty" та непомітно заснув....

Висновки.
Робота кур'єра - 2/10 - ці два бали тільки тому, що другий скарб таки ока на місці
Вага - 10/10 - тут все чітко, але без фото - забув зробити, мабуть, так хотів курнути, що, скоріше за все - не подумав навіть ))
Альфа - 10/10 - але це оцінювання саме цієї покупки, через місяць брав ще раз синю, була вже інша, менш якісна
Але, вертаючись до цієї партії - нема нарікань.
Стим/ейфо - 50/50

Дуже нагадала мені ту синю, яку курив вперше в житті (альфу взагалі ,маю на увазі)
При курінні через лампу - плавиться швидко, майже не залишає нагару, дим приємний на смак, міцний та щільний, тримає альфа добряче.

Вважаю, що усю картину , як і статистикаґу покупця, паскудять саме кури, які безвідповідально відносяться до своєї роботи..
Але зараз такі часи,ще й з війною в країні , що хоч якихось , більш менш порядних важко знайти і тому я відношусь до деяких моментів з розумінням.. але осад, все ж таки є, трохи))

В усякому випадку - все буде добре, для кожного з нас!

Чого вам, друзі, і бажаю!

ЖеняДжа

Peace & Jah
Мес†ный
Добрый бро
Реакции
24.826
Баллы
2.532
Вещества
План, трава, дурь, конопля, ганджа, драп, каннабис, маруха, анаша, растения, конопелька, зелёнка, марихуана, зеленая отрава, мэриджейн, шишка, голова, ганджубас, башатумнай, бошки, гарик, жареха, молоко и шмаль
Продавець - UNDERGROUND - Миколаїв,Херсон,Одеса,Дніпро,Львів
Речовина - Альфа, кристали різного розміру, синього кольору
Посмотреть вложение 139770
Вага -
Тестер - м. 42.180.70
Толер - Низкий
Спосіб вживання - куріння різними способами

Доброго здоров'я!
Прелюдія
З'явились, нарешті, скарби, ближче до до ночі виклали інфу. Дочекався я таки синю альфу від Андера.
Зранку купляю аж 3г.
Район - не так близько, як хотілося, але на трамваї туди-сюди, з пошуком, години часу мені вистачить.
Приїхав. Місце знайшов одразу. Та клад не знайшов.
Бо, або ніхто не заклав туди нічого, або, як у більшості випадків "прикоп" - це формальність та десь зверху було. Спаскудив собі настрій.
Тікет складати - сенсу нема. Бо за 10 днів до цього брав 1г, знаючи, що обнови давно не було.. так я тиждень "качався" з тех підтримкою, доказуючи що вони не праві, коли продають скарб, зроблений 5 тижнів тому, під вікнами , у палісаднику, за яким наглядають, посеред кущика, який с 7 квітня (коли було фото зроблено) виглядає зовсім інакше у середині травня... і там бабуся постійно бдіт.. як виявилося. Вибачався потім, хоча я шукав акуратно..
Коротше, тоді гроші повернули, половину.
Тому качати права після цього на незнахіду, який вчора тільки потрапив у продаж - сенсу не бачив.
І шо ото робити?..
Але знайшов людину, у якої на балансі є гроші і ця людина купляє мені (в борг, звісно, не просто так) такий саме скарб, там же - а більше і не було ніде.
Дивлюсь по кордам - в 20 метрах від мене. Але не вздовж доріжки, а і у кутку біля сходинок..
Прийшов і бачу...
матюкнувся вголос, не раз.
Ось фото, який "прикоп" - ви бачите.
Посмотреть вложение 139771

Посмотреть вложение 139772 Посмотреть вложение 139773
Комусь пощастило з моїм першим скарбом. Ну о шо, якщо воно лежить, дивиться і каже - "з'їж мене")) як у казці))
А може то мені пощастило та цей скарб пернаті не побачили))
Коротше. 3г у руці, піздую до трамваю..
Трохи помилився у часі - півтори години на все пішло..

00.00 Починаю.
Чомусь схотілось спочатку , як у давні часи, покурити підсолену цигарку. Та й півтора місяця перерви, думаю - торкне, не буду одразу з важкого, з "водяного", починати))
Запхав у ту цигарку я , приблизно, 0.1, може трохи більше.. коротше, "крутнуло" мене нормально, курив я цю цигарку хвилин двадцять. Після перших пари затяжок запаморочилось в голові, стало жарко, легкий тремор пальців рук, долоні спітнілі..
Коротше, все як годиться, нічого нового))
Як і нічого нового в тому, що таке паління - це просто марнотратство стафу.

00.45 Зарядив "водний"

Трошки табаку впереміш з сіллю, її десь 015г +-
Витягую півторашку...
Яка мене спочатку накрила по повній.. мурахи від маківки до кінчиків пальців на ногах та обратно.. трохи важко дихати, серцебиття прискорюється..
Приліг, прикрив очі, дивлюсь " мультики"))

01.00 Повертаюсь до життя))

Хвилі бадьорості, кінцівки теплішають)) легкий тремор та сушняк.
Наступну годину такий стан, коли берешся робити якусь справу, потім увага перемикається,
забуваєш що хотів, починаєш щось інше, згадуєш про попередню справу і так по колу..
Потім вже все вирівнялось і далі пішло діло...

02.00 Наступні пару годин, на подриві, так би мовити, я наводив порядок))

Краще б було піти до моря, але погода не та була, тому займався битовухою))
04.00 Непомітно вся дія альфи почала зникати і , звісно ж, пора вже і додати вогню.

Тому я доробив те, що хотів зробити та пішов на перекур.
04.30 Взяв скляний девайс, сипанув у лампу добряче солі, десь 0.3г, може трохи більше.

Ну і почав плавити. Цей процес йшов швидко, нагрівав до стану, коли зник синій колір, вийшов цей важкий перший дим..
І коли жижа забулькала та стала яскраво - янтарного кольору, дала густий плотний дим, тоді я і почав вдих-видих))
Плавно почала діяти альфа, стан розслаблений, спокійний..
Потім, хвилин через 20, повторюю інгаляції))
Увімкнув X-Box, запустив улюблену гру - Assassin's Creed, другу частину, і пропав..надовго))
Грав, курив, пив воду, знову грав..довгенько))
Марафон солоний таки був, але мінімальний - три дні та дві ночі, за цей час було зкурено приблизно 2г..
Залишок - на потім..
Наприкінці марафону я був виснажений, зголоднілий..
Під кінець третього дня була досить сита вечеря ( я години три вже як не вживав).
Після вечері пішов у спальню, почав дивитись чергову серію серіала "The Beauty" та непомітно заснув....

Висновки.
Робота кур'єра - 2/10 - ці два бали тільки тому, що другий скарб таки ока на місці
Вага - 10/10 - тут все чітко, але без фото - забув зробити, мабуть, так хотів курнути, що, скоріше за все - не подумав навіть ))
Альфа - 10/10 - але це оцінювання саме цієї покупки, через місяць брав ще раз синю, була вже інша, менш якісна
Але, вертаючись до цієї партії - нема нарікань.
Стим/ейфо - 50/50

Дуже нагадала мені ту синю, яку курив вперше в житті (альфу взагалі ,маю на увазі)
При курінні через лампу - плавиться швидко, майже не залишає нагару, дим приємний на смак, міцний та щільний, тримає альфа добряче.

Вважаю, що усю картину , як і статистикаґу покупця, паскудять саме кури, які безвідповідально відносяться до своєї роботи..
Але зараз такі часи,ще й з війною в країні , що хоч якихось , більш менш порядних важко знайти і тому я відношусь до деяких моментів з розумінням.. але осад, все ж таки є, трохи))

В усякому випадку - все буде добре, для кожного з нас!

Чого вам, друзі, і бажаю!
Как для соли вери гуд трип, туда сюда и исследователем станешь)

Markez

Мес†ный
Реакции
2.750
Баллы
2.532
Вещества
Заборонені

Markez

Мес†ный