Трип репорт ⚗️𝘽𝙍³⁵𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 𝘽𝘼⁵⁶𝘿⚗️

Mrnice

𐌱𑀗Σ চ𐍅𑀥Σ УКРАЇНА
Реакции
224
Баллы
532
Тестер
ж/170/60
толер – середній
Спосіб вживання: інтраназально
Речовина:
МЕФ– порошок з декількома невеликими каменями
колір – білий та бежевий
вага – 1 г

Записавшись на пробу, я не очікував що селер схвалить мою кандидатуру. Але заглянувши в лс, побачила листа з проханням написати дані для відправлення і того ж дня отримала номер ТТН.

Відправлення я отримав в через два дні
В разі з під порошку доречі дуже здивувало

При відкритті зиплока запах звичайного мефедрону . Мені не липне до стінок зипа.

00:00
Мені під карткою покришився дуже легко. Порошок досить легко зайшов у носову порожнину та без найменшого натяку на дискомфорт. Ні печіння, ні гіркоти я не відчувала. Гіркота з'явилася згодом, коли стаф почав спускатися вниз по носоглотці.

00:15
Заваривши собі чай, відволіклася на сторонні справи і не помітила, як накотила ейфорія. Не було ні шуму у вухах, ні якихось інших ознак, які притаманні після прийняття Амфа. Просто відчуття легкості та деякої легкої прострації.

00:25
Ейфорія накочує дедалі більше. Теплий чай посилює ефекти.

00:35
Звуки, кольори, запахи стають як би об'ємнішими, яскравішими і чіткішими. Моя свідомість, тіло в стані розслаблення та млості.

00:50
Залипаю у комп'ютері. Робочий процес як завжди не дає розслабитися (а він більше пов'язаний із документами та роботою з оргтехнікою). Починає стиміть. Але це в принципі плюс, тому що роботи вистачає і стимуляція лише на благо.
З'являється ефект руху мурашок на шкірі голови.

01:00-03:00
Стім не відпускає. Клонить на "поговорити". Жага збільшується, бажання палити зменшується. Почуття голоду відсутнє.

~03:00-04:00
Ефекти починають плавно спадати та йти.

Оцінка магазину:
Стелс (доставка, упаковка, оперативність): 10/10 (я в шоці від винахідливості та винахідливості)
Оператор (ставлення, спілкування, оперативність): 10/10
Оцінка речовини (якість, дія, піст ефекти): 10/10
Співвідношення ейфорія/стим: 7/3
Загальна оцінка: 10/10

Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: