Марихуанна сорту purple punch 👾👽від ДИКТАТОР магазин👳

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
651
Баллы
532
ChatGPT Image 30 січ. 2026 р., 23_20_59 (1).png

Посиллання на гілку продавця.

Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер

Речовина Шишка сорту Purple 💜 Punch👾

Органолептика Шишка коричневого кольору,з фіолетовим відтінком,присутні тріхоми,жовті ворсинки,запах хвойний,землянистий,не ярко виражений,гарно пролікована,вміру волога,сємок не було.Вигляд 8'5_10

Спосіб достаки Нова пошта,поштомат

Вага проби 1 грам,нажаль не зміг перевірити,так як зламалась вага,вже замовив нову.Візуально там 1 грам був.

Передісторія: ще якийсь час назад,можливо декілька тижнів пройшло,як я написав в гілці продавця ДИКТАТОР,що хотів би зацінити їхній товар.І через якийсь час ввічливий продавець мені відписав ,що проба буде видана новою поштою,через 3 дні ТТН був у мене .Без ускладнень забрав посилку з поштомата.
Стелс був присутній,все адекватно 8_10 ,але є куди розвиватись у цьому плані.

IMG_2181 (1).jpeg

:p

00:00🧘

Я дома ,надрібнив гріндером шишки,запах доречі розкрився і став більш приємнішим,це аут доречі,так заявив продавець.Я курив недавно такий сорт і вже знаю його ефект.Це буде гібрид.
Цього разу рішив курити козацьким водним.Один великий ковпак,який я забив стафом.Дим плотний,жовтий ,масляниста субстанція опустилась в мої легені,я кашлянув,запив чайом.

Дія починається поступовно,плавний запуск погружає мене в психоактивний ефект ,я б так його описав.Розслаблення ,в одночас фокусування,на тому як проведеш час .
Все уповільнилось,але я більше відчув,сативну його сторону,тому вирішив запригнути в тачку і поі́хати рішати свої справи👽

00:40,😎

Їду ,в голові різні думки,я зосереджений,взагалі стан спокою,приємного чогось,немає розгубленості ,а навпаки такий фокус ,що я в шоці) Музика відчувається по іншому.Взагалі мені подобається такі ефекти ,які створюють максимально,стан такого відпочинку,відсікання всього лишнього.І при тому не роз...бує тебе в кашу ,яка просто лежить на дивані..

01:30🧘

Ефекти починають йти на спад ,але все щепідвищений настрій.Я в трц,вибираю телевізор,і сам розказую консультанту,більше ніж він мені.В голові ясність і поступово при ходить почуття голоду 🍄🏞️

02:30🧔

Сиджу в піцерії,їм піццу і максимально стараюсь насолоджуватися моментом.

А вам ,ще дам можливість насолодитися красою шишки😆

IMG_2182 (1).jpeg

Загальна оцінка шишки 9_10🤴👶🏊

Гарний товар,якість на рівні,тобто по ефективності,не гірше гідри,явно рекомендую,а продавцю дякую за пробу...

Всім весна браття💥💜

ChatGPT Image 30 січ. 2026 р., 23_51_16 (1).png

Lt. ALDO RAINE

Модератор. Возник вопрос - обращайтесь в ЛС.
Команда форума
Модератор
Мес†ный
Реакции
26.440
Баллы
2.532
Посмотреть вложение 136716

Посиллання на гілку продавця.

Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер

Речовина Шишка сорту Purple 💜 Punch👾

Органолептика Шишка коричневого кольору,з фіолетовим відтінком,присутні тріхоми,жовті ворсинки,запах хвойний,землянистий,не ярко виражений,гарно пролікована,вміру волога,сємок не було.Вигляд 8'5_10

Спосіб достаки Нова пошта,поштомат

Вага проби 1 грам,нажаль не зміг перевірити,так як зламалась вага,вже замовив нову.Візуально там 1 грам був.

Передісторія: ще якийсь час назад,можливо декілька тижнів пройшло,як я написав в гілці продавця ДИКТАТОР,що хотів би зацінити їхній товар.І через якийсь час ввічливий продавець мені відписав ,що проба буде видана новою поштою,через 3 дні ТТН був у мене .Без ускладнень забрав посилку з поштомата.
Стелс був присутній,все адекватно 8_10 ,але є куди розвиватись у цьому плані.

:p

00:00🧘

Я дома ,надрібнив гріндером шишки,запах доречі розкрився і став більш приємнішим,це аут доречі,так заявив продавець.Я курив недавно такий сорт і вже знаю його ефект.Це буде гібрид.
Цього разу рішив курити козацьким водним.Один великий ковпак,який я забив стафом.Дим плотний,жовтий ,масляниста субстанція опустилась в мої легені,я кашлянув,запив чайом.

Дія починається поступовно,плавний запуск погружає мене в психоактивний ефект ,я б так його описав.Розслаблення ,в одночас фокусування,на тому як проведеш час .
Все уповільнилось,але я більше відчув,сативну його сторону,тому вирішив запригнути в тачку і поі́хати рішати свої справи👽

00:40,😎

Їду ,в голові різні думки,я зосереджений,взагалі стан спокою,приємного чогось,немає розгубленості ,а навпаки такий фокус ,що я в шоці) Музика відчувається по іншому.Взагалі мені подобається такі ефекти ,які створюють максимально,стан такого відпочинку,відсікання всього лишнього.І при тому не роз...бує тебе в кашу ,яка просто лежить на дивані..

01:30🧘

Ефекти починають йти на спад ,але все щепідвищений настрій.Я в трц,вибираю телевізор,і сам розказую консультанту,більше ніж він мені.В голові ясність і поступово при ходить почуття голоду 🍄🏞️

02:30🧔

Сиджу в піцерії,їм піццу і максимально стараюсь насолоджуватися моментом.

А вам ,ще дам можливість насолодитися красою шишки😆

Загальна оцінка шишки 9_10🤴👶🏊

Гарний товар,якість на рівні,тобто по ефективності,не гірше гідри,явно рекомендую,а продавцю дякую за пробу...

Всім весна браття💥💜

Посмотреть вложение 136719
Привет. Где фото не весах?

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
651
Баллы
532
Привет. Где фото не весах?

Я Вказав про це в тріпі бро.Але вже купив нову вагу.
Дякую ,що прочитав тріп бро

Lt. ALDO RAINE

Модератор. Возник вопрос - обращайтесь в ЛС.
Команда форума
Модератор
Мес†ный
Реакции
26.440
Баллы
2.532

Я Вказав про це в тріпі бро.Але вже купив нову вагу.
Дякую ,що прочитав тріп бро
А зачем ты пишешься на пробы будучи исследователем, если у тебя весы сломались и ты не купил еще новые?
Вот трип от 27 числа, здесь ты тоже самое написал.

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
651
Баллы
532
А зачем ты пишешься на пробы будучи исследователем, если у тебя весы сломались и ты не купил еще новые?
Вот трип от 27 числа, здесь ты тоже самое написал.
Я замовляв деякий товар з Китаю,він нажаль
Не завжди швидко проходить.

Не хотів пропускати пробу.Не так часто вона буває.
Але тепер якщо не матиму ваги,не буду писатись на пробу

TopotooN

накури ближнего, вознакурен будешь
Мес†ный
Реакции
10.756
Баллы
2.532
Вещества
4:20
Я вот только добил запасы этого пёрпла. Топовый уровень шишла. Очень понравилась, как и твой трип 3dflagsd

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
651
Баллы
532
Я вот только добил запасы этого пёрпла. Топовый уровень шишла. Очень понравилась, как и твой трип 3dflagsd
Дякую за підтримку бро.Шишка дійсно вартує уваги)
Завжди можеш сміло використовувати мої рекомендації,атже мій принцип ,тільки правда.

Доречі почитай останній тріп ,там шш ще лютіша))

Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: