Тріп - репорт на ШИШКИ 🌲Sweet Skunk🌲від T.Mendoza🗣️

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Реакции
232
Баллы
532

Товар представлено шопом: Т.Mendoza💨🤙

Вага проби : 3 грами

Тестер: М30+ ,вага 90кг, вживаю виключно марихуану,2_3 на тиждень,бонг,водний,косяк, вапорайзер

Спосіб отримання 🧐нова пошта поштомат,одразу скажу про швидкість відправки і про тип пакування.Відправили трохи з затримкою,але супорт завжди був на зв'язку
Стелс 9+,хлопці дбають про безпеку так тримати тут респект)

Органолептика: Шишка досить плотна,масляниста,насіння не виявив,запах сканка,землистий,трохи віддає лісом)Гарно пролікований продукт 8_10

Трохи передісторії:

Я військовий,який зараз проходжу реабілітацію.Мені у цьому помагає спорт і ганджа,щоб трохи розвіятись і направити думки в правильне русло.Інші наркотики ,я не вживаю,а коноплю вважаю більше лікарством🌲💨Якщо не зловживати нею звісно🙂Написав супорту,нащо той ввічливо погодився...І вже через декілька днів я забрав посилку і приступив до тестування 😍

00:00

Я на природі,люблю ліс,особливо осінню...Взяв із собою козацьку дудку,плотно забив 200мг пахучої зелені і підпалив...Дим сизий,його багато,закашлявся декілька раз.І за пять хапок скурив все.Через декілька хвилин відчув зняття болей і якусь пустоту навколо начебто все завмерло...

00:30

Я гуляю по осінньому лісі,легка ейфорія, ніякої тяжості.Ефект явного гібриду.Не прибиває ,не грузить ,гарні ефекти,концентруєш увагу на деталі...Ефекти сильні,сорт чудовий

01:00
По відчуттях все як і було,картина змінилась я вже в місті🕵️посеред натовпу.Інколи у мене флешбеки,але трава допомагає з цим справлятись.Лигкий сушняк,потушив колою,направляюсь в пункт постійного дислокування😌

01:40

Ефекти згасли.Приготовив собі вечерю і включив фільм все чудово і спокійно,прийшов час оцінити сорт🌞

Сила ефектів 8 із 10🍋🍏🌳

Якщо ще брати до уваги ціну,так це взагалі топчик)

Продавцю дякую за довіру😎🤙 Однозначно буду тут таритись

А всім вам побажаю щастя без наркоти,ну травчик інколи можна,але пам'ятайте,що зараз війна⚡

KO3AK

Реакции
232
Баллы
532
Фото взяв у іншого покупця,так як він професійніше сфоткав,але шш таж сама

KO3AK

Реакции
232
Баллы