Не позорься, лучше научись писать без ошибокЯк ця планета носить таких телепнів ?)
Та воно дике,шо з нього взяти!🤓Не позорься, лучше научись писать без ошибок
Наслождайся своїм ікуством спілкування маму мою ти зря зацепив удодНе позорься, лучше научись писать без ошибок
Я суржиком говорю а ти просто невиховане очередне поплавлене те що навіть неможе за слова відповісти взяв товар а слова не дотримав трип не відписав я з такими як ти після першого разу справ немаю)))Шо ти знаєш ,мерзость!?!? Ти даже не знає що "іскуство" українською "мистецтво", ручнік!!!
Шоб ти там дав,нещасне! Ти паховий сольовик ,ти вже своє віддавав!!!🤣🤣🤣Я суржиком говорю а ти просто невиховане очередне поплавлене те що навіть неможе за слова відповісти взяв товар а слова не дотримав трип не відписав я з такими як ти після першого разу справ немаю)))
Я тобі дав би БАЛАБОЛ
Слова слова все слова а толку ніякогоШоб ти там дав,нещасне! Ти паховий сольовик ,ти вже своє віддавав!!!🤣🤣🤣
Очень жаль! Но по моему перекрут ,правила нарушены!(((Надо отсасывать
Нарушение правил,короче хлопцы ещё один перекрут,если опять нарушение,то нарушители лишают кого-то 10$Надо отсасывать
Цікавий метод лікування неуважностіНарушение правил,короче хлопцы ещё один перекрут,если опять нарушение,то нарушители лишают кого-то 10$
Юхуууу!!! всё по правилам!!!!Капулек на ход ноги!!!)))🤣
Ай молодецьььКапулек на ход ноги!!!)))🤣
О вітаю іди щось купи собі щоб тебе трусити перестало 🤣Юхуууу!!! всё по правилам!!!!