Щоб зайвий раз не відволікати вас від справ.От уже ж , в мене не спитали дозволу , шо хочуть то і роблять )
А далі - не ваш розсуд по факту))
Щоб зайвий раз не відволікати вас від справ.От уже ж , в мене не спитали дозволу , шо хочуть то і роблять )
Тут я згоден.До чого тут проблеми , з таким успіхом можно вилізти на шию та звісити ніжки
А щт нп так з авою?Ви зі своєю аватарою ще маєте совість таке казати у нас на гілці
Добавить нечегоВсе в ваших руках, что б и вашу аватарку носили.
Бро , не починай . Давай не будемо перебирати зебруА щт нп так з авою?
Уе не заборонено правилами форуму начебто.
Ава це як і банер, у кожного ті, того шопу, який обрали ..
На іншому форумі, свого часу, дуже червоніло в очах від аватарок вашого шопу...ніхто не вмер
Чомусь ваша аватарка та ваша дружна сімейна ідилія не робить вам рулетки, конкурси, розіграші. Досить броВсе в ваших руках, что б и вашу аватарку носили.
У нас тут на форуме, в большой дружной семье
Почему не делает? И рулетки есть, вот недавно разыгрывали бонг и трубки. У меня ещё чашка есть от них классная.Чомусь ваша аватарка та ваша дружна сімейна ідилія не робить вам рулетки, конкурси, розіграші. Досить бро
не внимательно вы смотрите( еще и как балуют активностьюЧомусь ваша аватарка та ваша дружна сімейна ідилія не робить вам рулетки, конкурси, розіграші. Досить бро
Окне внимательно вы смотрите( еще и как балуют активностью
PUNISHER SUPPORT вот крайнее смс со списочком)УВАГА У НАС САМОЗАПИС!
Шукаємо актуальний список у темі та записуємося на вільне місце
Всім перемоги!
1. Dimon420
2. Сова
3. Прекурсор
4. ParasytEee
5. Манекен
6. xabib
7. Memphis10
8. ЖеняДжа
9. d9d9stepa228
10. TopotooN