Місто та назву товара ?Бро, есть 9 коментов от пользователей)) шеф го мне пробу и сразу полетит актив, после того как я напишу вам репортаж по вашему товару!!!! Что скажете?
Місто та назву товара ?Бро, есть 9 коментов от пользователей)) шеф го мне пробу и сразу полетит актив, после того как я напишу вам репортаж по вашему товару!!!! Что скажете?
Доброе утроВсім доброго ранку
Я уже 7 написал,можно мне тоже,пока буду забирать,допишу ещёМісто та назву товара ?
Одесса,альфа если можно уважаемый)Місто та назву товара ?
ну может и так , просто в одессу то и отправить можно по сути пробу с другого города я об этом ,А это именно открытие !)бычно когда тестируют клад,то бишь курьеров,вроде просто продают,а если переход,выдают другой клад сделанный другим курой да и все
бодрого) с расширением"Всім доброго ранку
под залог хДОдесса,альфа если можно уважаемый)
лента у тебя не уважаемая ,ну удачи)Одесса,альфа если можно уважаемый)
Исправлю,долгая история получиласьлента у тебя не уважаемая ,ну удачи)
Дякуюну может и так , просто в одессу то и отправить можно по сути пробу с другого города я об этом ,А это именно открытие !)
бодрого) с расширением"
Ответь в лс пожалуйстаале є одна умова: під цим постом має бути не менше 10 коментарів.
Жду тебя в лсДякую
Відбулися певні зміни, оскільки я ретельно розглядаю та відбираю адекватних людей. На жаль, деякі особи з підозрілими підписами, на кшталт “кидало” та “швирі”, пишуть, що я їм щось винен. Хлопці, потрібно бути розумними та відповідальними. Саме тому я зробив уточнення.
Посмотреть вложение 119620
NETFLIX SHOP
Пробний запуск в Одесі та Могильові!
Розглянемо кандидатури тестувальників товарів у магазин. Для участі в відборі залиште в цій темі щонайменше 10 повідомлень.
Пишіть, хто в справі.
Поїхали, братва!
Це стосується в першу чергу тебе. Я вже пояснив, що мені не подобається, коли ти забуваєш про свої обов’язки. Я хочу давати можливість тим, хто виконує свою роботу сумлінно, не забуває про відповідальність і ставиться до справи серйозно. Саме такі люди заслуговують на це більше.Жду тебя в лс
Я уже давно не курил хороших шиш))Я вот не могу понять людей которые курят шишки,посыпав их альфой,разве хорошие шш не перебьют альфу?)
Добрий ранок Бро 😎Всім доброго ранку
Місто товар ?Я уже давно не курил хороших шиш))
Альфу люблю 😻
Бро город Одесса))Місто товар ?
Контакт не знаходить оператора…ОГОЛОШЕННЯ
На даний момент ЦЕЙ КОНТАКТ ОПЕРАТОРА ДІЙСНИЙ:
➡️ @netrc_o ⬅️
Також доступний НОВИЙ БОТ 🤖:
@NETRC113_BOT