Пока выдаем то , что разрешено) возможно позжеДобрый день!Метамф не планируется на пробу?
Пока выдаем то , что разрешено) возможно позжеДобрый день!Метамф не планируется на пробу?
Я только знакомлюсь с форумом и это да , не просто 😄Но данных на отправку наверное уже в ЛС милльён
Запишите на ешки ;)
Бро запишешь?1.@Подозрительная Сова записан на пробу шш
2.
Belenin записан на шш
Подозрительная Сова записан на шш
PastorNapasovych записан на шш
ПРОБА ШШ ЗАКРЫТА ❗️
Ты же не на шш писалсяБро запишешь?
Чого сложно. Тут усі свої .Я только знакомлюсь с форумом и это да , не просто 😄
І я понимаю шо я знову пролітаюЭх как жаль что я в орденах))) так бы влетел конечно к вам на огонек)))
Бро запишеш на шш?Ты же не на шш писался
Шш закрытоБро запишеш на шш?
Да на здоровьеХочется меду все таки)
Нет на ешкиТы же не на шш писался
А меня вписали? а то так и не понялШш закрыто
На шш?А меня вписали? а то так и не понял
На пробу єшки та меду , запишу пізніше коли модератор даст дозвіл ❗️
⚖️Надійні поставки з 2019 року, абсолютна якість 💎, низькі ціни та регулярні акціїДля того ,щоб ви з нами познайомились , ми готові виділити
12 смаколиків 🍩
Які відправимо у будь який куточок нашої Країни 🇺🇦
Homer Shop🍩❗️❗️ТІЛЬКИ ПОШТА ❗️❗️
🌳 Шиш : вага 3 г кожна 🌳На Шш запис закрита , як дрдам фото на єшку і мед , видам проби ❗️
💊 Єшка : к-ть по 2шт 💊1.
2.
3.
🍯Мед : вага по 1 г 🍯1.
2.
3.
❗️Фото товару додам завтра ✅️
Ну то якшо шо на ешку +Шш закрыто
Мабуть він дасть дозвіл коли ви виложете фото відповідного товару...я так гадаю!)🤔🤔🤔На пробу єшки та меду , запишу пізніше коли модератор даст дозвіл ❗️
Я бачу всі смс , не хвилюйтесь , все робимо по правилах , зрозумійте)
Есть такоеМабуть він дасть дозвіл коли ви виложете фото відповідного товару...я так гадаю!)🤔🤔🤔
Да фото меда с подписью выложить и полетели 🥷На пробу єшки та меду , запишу пізніше коли модератор даст дозвіл ❗️
Я бачу всі смс , не хвилюйтесь , все робимо по правилах , зрозумійте)
Золотые словаДа фото меда с подписью выложить и полетели 🥷
Вряд лиНа пробу ешки можно вписаться?)
Друзі очікуйтеНу то якшо шо на ешку +
Нічого собі в тебе фантазія😄Я тогда с автобуса не выходил а плавно вылетал, все в тумане, а на квартиру зашёл, что ко мне подруги начали подкатывать, как будто я их король, а они мои прислуги и запах был такой вишневый и смог стоял