у каждого свои взгляды на жизнь и на государствоТа я з тобою згоден на всі 100 відсотків
Але тут більше нічого відповісти окрім того що я казав
«так працює. Це треба розуміти, та вміти з цим жити у будь який країні»
Ну европе и америке похуй, так бы еще в 22 все закончились, а так нашими руками просто ослабляют рашку и уничтажают славян, мы же щит европы ебана рот))Буде так, що раз вони врешті отримали землі
бою - це прецендент. Щначить так працює. Значить можна і інші землі так отримати.
А це катастрофа для геополітики. Такого не може бути и не должно такого бути
странно что простой человек париться за проблемы геополитикиБуде так, що раз вони врешті отримали землі
бою - це прецендент. Щначить так працює. Значить можна і інші землі так отримати.
А це катастрофа для геополітики. Такого не може бути и не должно такого бути
Взаимно дружэЛадно братва это все разговоры не о чем, желаю чтобы поскорее был мир!
Тому що ми усі живемо в політиці і так чи інакше повʼязані з цим . Тому й треба в цьому розумітись та понімать звідки «береться дим»странно что простой человек париться за проблемы геополитики
Головне дожити до цього моменту)Всех обнимаю, все будет хорошо может быть)))
у каждого свои ж понимания на основе своих отношений к происходящемуТому що ми усі живемо в політиці і так чи інакше повʼязані з цим . Тому й треба в цьому розумітись та понімать звідки «береться дим»
Але правіла одні для всіху каждого свои ж понимания на основе своих отношений к происходящему
не всем нужно придерживаться правилАле правіла одні для всіх
Ну тоді можна опинитись там де ти бувне всем нужно придерживаться правил
та там где я был могли оказаться каждыйНу тоді можна опинитись там де ти був