Soldafon
Well-Known Member
Бро прийми мої вітаннята шото ты за 40 дней 200 раз в магаз бегать жирно)
2 раз в неделю достаточно)))
Бро прийми мої вітаннята шото ты за 40 дней 200 раз в магаз бегать жирно)
окей) принимаю))))Бро прийми мої вітання
Ти не шариш бро магаз 300 метрив від мене а гному хочиця завжди догнатисята шото ты за 40 дней 200 раз в магаз бегать жирно)
О пані проснулися, як спалося чи сухо всталося
у меня 500м ...три супермаркета)Ти не шариш бро магаз 300 метрив від мене а гному хочиця завжди догнатися
пока еще не начиналаmental_vacation так шо ты карточный домик начала смотреть?) скок серий глянула?)
І я не п'ю так пивком бавлюсяу меня 500м ...три супермаркета)
1км ...ещё 2 супермаркета)))
и магаз в доме)))
и я не пью)))
нормально поспалаО пані проснулися, як спалося чи сухо всталося
Молодець я рад за тебе. Я так зрозумів шш пішла від тебе сон прийшовнормально поспала
даже сон снился
хреновый правда но то что он был уже радует
проблем с влажностью обнаружено не было)))
не с шш я сплю гораздо лучше чем без нихМолодець я рад за тебе. Я так зрозумів шш пішла від тебе сон прийшов
О нарешті я собі знайшов соботильника .не с шш я сплю гораздо лучше чем без них
вчера меня вырубило пиво )
а ты попроси в случае победы кого-то из местных забрать ))Песс - Дюк . Я шене тіко побачив . То якесь вобше кідалово їхати в ХР за призом то ще отзиви писати . Бро то не халява бля буду роботи не початий край
масажист Михайло, під час сеансу оголював статевий член та торкався ним її без дозволуМасажист у Луцьку торкався клієнток статевим органом.
Ох уж ці західни цінності 😂![]()
Масажист у Луцьку торкався клієнток статевим органом. Деталі справи та реакція салону (фото)
Про інцидент повідомило вже дві жінкиplus.telegraf.com.ua
Ти бач що моше зробити не дотрахана бабаМасажист у Луцьку торкався клієнток статевим органом.
Ох уж ці західни цінності 😂![]()
Масажист у Луцьку торкався клієнток статевим органом. Деталі справи та реакція салону (фото)
Про інцидент повідомило вже дві жінкиplus.telegraf.com.ua
Ну это же не Трип писать, а отзывПесс - Дюк . Я шене тіко побачив . То якесь вобше кідалово їхати в ХР за призом то ще отзиви писати . Бро то не халява бля буду роботи не початий край
Так і зробим пані щоб я без тебе робива ты попроси в случае победы кого-то из местных забрать ))
когда-то может и передадут )