- Реакции
- 1.335
- Баллы
- 2.532
- Вещества
- Мёд, транки, мj, сонники
Я могу тебя превратить в пятку или пару точек со мной шутки плохи могу заразить твой android гепатитомЧто я не так по твоему написал?
Я могу тебя превратить в пятку или пару точек со мной шутки плохи могу заразить твой android гепатитомЧто я не так по твоему написал?
Люк, я твой....Удиви? Кто же ты?
Это ты себе скажи
И на этом спасибо, первый шаг все такиНу мед это чисто КБД, но уже хоть какой-то шаг по идеи.
Во-воу-воу!Я могу тебя превратить в пятку или пару точек со мной шутки плохи могу заразить твой android гепатитом
здарова броВо-первых ты мне не тыкай понял ты
Во-вторых что ты на меня нависаешь ответ требуешь ты вообще знаешь кто я такой?
Ещё бы!тоже видел
одобряю
ап
Учитывая, что больше 8 лет идёт война и подобные лекарства надо множеству людямДавно пора вообще это сделать 😂😅
Одобряю 👌тоже видел
одобряю
ап
Кто ж не одобрит)тоже видел
одобряю
ап
😉Кто ж не одобрит)
Зеленський підтримав легалізацію медичного канабісу
Глава держави зазначив, що Україна має створити найсильнішу в Європі галузь ментальної та фізичної реабілітації і це стосується як будівництва реабілітаційних центрів, так і підготовки відповідних кадрів. Всі найкращі світові практики, рішення, якими б складними чи незвичними вони не були, мають бути застосовані в Україні, - наголосив Зеленський.
"Щоб всім нашим громадянам, українкам та українцям, не довелося терпіти біль, стрес та травми війни, ми маємо нарешті чесно легалізувати для усіх, хто цього потребує, ліки на основі канабісу", — заявив Президент.
Він додав, що мають бути відповідні наукові дослідження та контрольоване українське виробництво.
Источник Киев Оперативный
У меня недостаточно прав для простмотра пишетпочти готова )
Посмотреть вложение 96170
вУ меня недостаточно прав для простмотра пишет
а я бы попробовал домашнего опиума с мака ... а то Мед перебил весь природный движ!Надеюсь доживу до герыча залявного,как в Канаде)))
Свежо предание)))Зеленський підтримав легалізацію медичного канабісу
Глава держави зазначив, що Україна має створити найсильнішу в Європі галузь ментальної та фізичної реабілітації і це стосується як будівництва реабілітаційних центрів, так і підготовки відповідних кадрів. Всі найкращі світові практики, рішення, якими б складними чи незвичними вони не були, мають бути застосовані в Україні, - наголосив Зеленський.
"Щоб всім нашим громадянам, українкам та українцям, не довелося терпіти біль, стрес та травми війни, ми маємо нарешті чесно легалізувати для усіх, хто цього потребує, ліки на основі канабісу", — заявив Президент.
Він додав, що мають бути відповідні наукові дослідження та контрольоване українське виробництво.
Источник Киев Оперативный
Все возможноНадеюсь доживу до герыча залявного,как в Канаде)))