Песс-Дюк повар😁👌

Песс - Дюк

Да я грибник честно...
Регистрация
11 Мар 2023
Сообщения
4.754
Репутация
212
Реакции
4.500
Баллы
2.532
Ні Хао брати та сестри 🖐️😁
Розповім я вам як я готував кано-пасху.
Прешла ця чудова ідея за курінням шш, котрі надехнули на це диво😅
І такс канабіс котрий був застосований в нашій випічці, це шишулі нашого доброго друга Козака, тому всі почесті сьогодні я решив віддати йому (хоча він ще не знає про це). Будемо дивувати людину !!!ПРОСТО ТАК!!!

Спосіб приготування:
Спосіб приготування тіста писати не буду, а кому цікаво може подивитися в інеті там багато способів приготування тіста на пасху, бо як кажуть на вкус і цвет товаришів немає.)
Обробка конабіса - беремо від 2 - 4грам шш або сипухи. Це приблизно на 300грам продукту, як це зробив я, але вмене вийшов мікс внього входило - 1грам бік демон, 2грами вдови та десь 1-1,5 грама сипухи, яку мені підігнав знайомий, котрий теж брав у Козака😅 короче комбо.
Розмільчити канабіс бажено дуже дрібно.
Подрібнену суміш висипаємо на скляний протвінь або щось на подобі цього, планомірно тонким слоем розрівнюємо нашу зелену суміш.
Піч повинна бути розігріта до 120 градусів та ставимо наш протвінь на 30-40хв у пічь однієї обробки достатньо.
Даємо 3-5 хв остить.
Перед цим як змішувати тісто ростопіть масло та підігрійте молоко, після того як масло розтопили та підігріли мілк, злийте це все в один посуд.
Візьміть зелену суміш яка вже трохи остила та прокрутіть її через кофемолку бажено щоб зелена маса стала як сахарна пудра (пил)
Згодом беремо наш (пил) та додаємо до нашої рідени та мішаємо бажено щоб ця суміш була теплою можна поставити на плету але на слабий вогонь щоб тримати температуру нашої речовени. Мішати треба десь 30 хв можна в два підходи, перерва 2мін.
Після цієї процедури даємо настоятися 5-10хв і можемо робити замес.
Р.s для чого робимо термо обробку 1 раз. Для того щоб наша зелень просушилась більше чим потрібно та почала виділяти смолу котра внеї є та само тгк, чому 1 раз ані 2? Тому що 2 обробка може згоріти а випічці вона як раз виділе те що не виділелося в першій обробці(лучше не добздеть чем перебздеть😅) вибачте.
Перебивши через кофемолку ми получемо більш приємний продукт для споживання це кращий варіант для вживання ніж давитися комочками не перибитої шш.
Screenshot_20230415-123416.png Screenshot_20230415-123030.png
Після всього цього як я вже випік пасху, я розумію що треба її прекрасети, пішовши до файної комірки та зробивши два поклона😯💨 в голову прийшла чудова ідея, так як головний інгрідіент був придбан у Козака я решив по креатівіть, та порадувати нашого Козака)) Як саме украсив побачете трохи нижче😅
☠️Застереження 😅 4грама шш це до 300 грамів випічки, для середнього толера.
CutPaste_2023-04-16_01-29-27-208.jpg CutPaste_2023-04-16_01-23-25-063.jpg
Проба😅😅👌👌👌👌
Напешу дуже коротко. Влупивши пів пасхи перші 20хв ніхуя але бля з 35 до 50 хв прийшов пиздець. Він як "кузмічь" пре, але цікавіше, після 3 годин я думав біжати в ліс, Богу молитися щоб відпустило👽👽👽👽👽👽🤑🙉🙉
На таймінг перестав дивитися після 5 годин пре чудово ще.
Тай зараз пре, тому на цьому я звами і прощаюсь.
Бо ця теме присвячена приготуванню а ні як мені зараз чудово😅👌
Всім дякую за увагу, та за ваш час потрачений мною.
Бажаю всім гарного проводженя свята😁😁😁
 

Та Самая

Йду шукати Велике Можливо
Мес†ная
Sister
Регистрация
1 Апр 2017
Сообщения
6.464
Репутация
3.777
Реакции
11.422
Баллы
2.532
Исследований
0
Ні Хао брати та сестри 🖐️😁
Розповім я вам як я готував кано-пасху.
Прешла ця чудова ідея за курінням шш, котрі надехнули на це диво😅
І такс канабіс котрий був застосований в нашій випічці, це шишулі нашого доброго друга Козака, тому всі почесті сьогодні я решив віддати йому (хоча він ще не знає про це). Будемо дивувати людину !!!ПРОСТО ТАК!!!

Спосіб приготування:
Спосіб приготування тіста писати не буду, а кому цікаво може подивитися в інеті там багато способів приготування тіста на пасху, бо як кажуть на вкус і цвет товаришів немає.)
Обробка конабіса - беремо від 2 - 4грам шш або сипухи. Це приблизно на 300грам продукту, як це зробив я, але вмене вийшов мікс внього входило - 1грам бік демон, 2грами вдови та десь 1-1,5 грама сипухи, яку мені підігнав знайомий, котрий теж брав у Козака😅 короче комбо.
Розмільчити канабіс бажено дуже дрібно.
Подрібнену суміш висипаємо на скляний протвінь або щось на подобі цього, планомірно тонким слоем розрівнюємо нашу зелену суміш.
Піч повинна бути розігріта до 120 градусів та ставимо наш протвінь на 30-40хв у пічь однієї обробки достатньо.
Даємо 3-5 хв остить.
Перед цим як змішувати тісто ростопіть масло та підігрійте молоко, після того як масло розтопили та підігріли мілк, злийте це все в один посуд.
Візьміть зелену суміш яка вже трохи остила та прокрутіть її через кофемолку бажено щоб зелена маса стала як сахарна пудра (пил)
Згодом беремо наш (пил) та додаємо до нашої рідени та мішаємо бажено щоб ця суміш була теплою можна поставити на плету але на слабий вогонь щоб тримати температуру нашої речовени. Мішати треба десь 30 хв можна в два підходи, перерва 2мін.
Після цієї процедури даємо настоятися 5-10хв і можемо робити замес.
Р.s для чого робимо термо обробку 1 раз. Для того щоб наша зелень просушилась більше чим потрібно та почала виділяти смолу котра внеї є та само тгк, чому 1 раз ані 2? Тому що 2 обробка може згоріти а випічці вона як раз виділе те що не виділелося в першій обробці(лучше не добздеть чем перебздеть😅) вибачте.
Перебивши через кофемолку ми получемо більш приємний продукт для споживання це кращий варіант для вживання ніж давитися комочками не перибитої шш.
Посмотреть вложение 93712 Посмотреть вложение 93714
Після всього цього як я вже випік пасху, я розумію що треба її прекрасети, пішовши до файної комірки та зробивши два поклона😯💨 в голову прийшла чудова ідея, так як головний інгрідіент був придбан у Козака я решив по креатівіть, та порадувати нашого Козака)) Як саме украсив побачете трохи нижче😅
☠️Застереження 😅 4грама шш це до 300 грамів випічки, для середнього толера.
Посмотреть вложение 93715 Посмотреть вложение 93717
Проба😅😅👌👌👌👌
Напешу дуже коротко. Влупивши пів пасхи перші 20хв ніхуя але бля з 35 до 50 хв прийшов пиздець. Він як "кузмічь" пре, але цікавіше, після 3 годин я думав біжати в ліс, Богу молитися щоб відпустило👽👽👽👽👽👽🤑🙉🙉
На таймінг перестав дивитися після 5 годин пре чудово ще.
Тай зараз пре, тому на цьому я звами і прощаюсь.
Бо ця теме присвячена приготуванню а ні як мені зараз чудово😅👌
Всім дякую за увагу, та за ваш час потрачений мною.
Бажаю всім гарного проводженя свята😁😁😁
очень интересно,захотелось самой сделатт.
умничкаGallery 16056 509 7623Gallery 16056 509 7623Gallery 16056 509 7623

 

Bratulets96

Глаза боятся, а руки делают.
Регистрация
19 Авг 2022
Сообщения
10.702
Репутация
348
Реакции
11.734
Баллы
2.532
Вещества
только почтой.
Потрясающе, бро. У тебя талант.
Как думаете, что круче по эффекту - эта вкуснячая шняга или мет.адон?
 

Песс - Дюк

Да я грибник честно...
Регистрация
11 Мар 2023
Сообщения
4.754
Репутация
212
Реакции
4.500
Баллы
2.532
Потрясающе, бро. У тебя талант.
Как думаете, что круче по эффекту - эта вкуснячая шняга или мет.адон?
Дякую бро)незнаю що таке мед але від такого смаколика мене ще пре)))
 

Песс - Дюк

Да я грибник честно...
Регистрация
11 Мар 2023
Сообщения
4.754
Репутация
212
Реакции
4.500
Баллы
2.532

KOCMOC

НАС ЖДЁТ
Исследователь натуры
Исследователь Эйфории
Мес†ный
Регистрация
24 Окт 2018
Сообщения
1.877
Репутация
1.180
Реакции
3.313
Баллы
2.532
Оу бро, дуже гарно розписав, дійсно такий яскравий текст викликає бажання повторити за тобою!)
Респект, бережи себе.
 

KOCMOC

НАС ЖДЁТ
Исследователь натуры
Исследователь Эйфории
Мес†ный
Регистрация
24 Окт 2018
Сообщения
1.877
Репутация
1.180
Реакции
3.313
Баллы
2.532
Дякую бро)незнаю що таке мед але від такого смаколика мене ще пре)))
Колесо сансари:
Уїбав пасочку - вона накриває - від того що накрило, захотілось їсти - знов уїбав пасочку - хочеться їсти😄
 

Песс - Дюк

Да я грибник честно...
Регистрация
11 Мар 2023
Сообщения
4.754
Репутация
212
Реакции
4.500
Баллы
2.532
Колесо сансари:
Уїбав пасочку - вона накриває - від того що накрило, захотілось їсти - знов уїбав пасочку - хочеться їсти😄
І не кажи бро) так воно ще такою ковдрою накриває я перед цим ще й хапкі-до робив тепер в такому космосі🤑👽
 

Bratulets96

Глаза боятся, а руки делают.
Регистрация
19 Авг 2022
Сообщения
10.702
Репутация
348
Реакции
11.734
Баллы
2.532
Вещества
только почтой.

Та Самая

Йду шукати Велике Можливо
Мес†ная
Sister
Регистрация
1 Апр 2017
Сообщения
6.464
Репутация
3.777
Реакции
11.422
Баллы
2.532
Исследований
0
Дякую))) буду ще дивувати)))
а сколько по времени яркие эффекты длятся?аж не верится что около 5ти часов тебя пиздячило...
Потрясающе, бро. У тебя талант.
Как думаете, что круче по эффекту - эта вкуснячая шняга или мет.адон?
все вместе,но без толлера может как автобусом расхуярить,т.е. насмерить.я без шуток
 

Bratulets96

Глаза боятся, а руки делают.
Регистрация
19 Авг 2022
Сообщения
10.702
Репутация
348
Реакции
11.734
Баллы
2.532
Вещества
только почтой.
а сколько по времени яркие эффекты длятся?аж не верится что около 5ти часов тебя пиздячило...

все вместе,но без толлера может как автобусом расхуярить,т.е. насмерить.я без шуток
От молочины с килограмма дикой беспонтовой шмали прёт до 12 часов. Кто варил в селе тот знает. И да, от травки ещё никто не умирал (метадона это ясен перец не касается).
 

Песс - Дюк

Да я грибник честно...
Регистрация
11 Мар 2023
Сообщения
4.754
Репутация
212
Реакции
4.500
Баллы
2.532
а сколько по времени яркие эффекты длятся?аж не верится что около 5ти часов тебя пиздячило...

все вместе,но без толлера может как автобусом расхуярить,т.е. насмерить.я без шуток
Ну если самые яркие то где-то начиная от 1 и до 3 часов это плавка мозга, но лучше делать пиченька там от одного уносит😅👌
 

kozackiy-tabak

Поставщик лучшей травки за гроши вся Украина
Прошел проверку
Депозит 100$
Регистрация
31 Окт 2022
Сообщения
84
Репутация
68
Реакции
195
Баллы
1.532
Вещества
Шишки сортовые, лучшие бошки по приятной цене)

kozackiy-tabak

Поставщик лучшей травки за гроши вся Украина
Прошел проверку
Депозит 100$
Регистрация
31 Окт 2022
Сообщения
84
Репутация
68
Реакции
195
Баллы
1.532
Вещества
Шишки сортовые, лучшие бошки по приятной цене)
Вот это сила)
 

kozackiy-tabak

Поставщик лучшей травки за гроши вся Украина
Прошел проверку
Депозит 100$
Регистрация
31 Окт 2022
Сообщения
84
Репутация
68
Реакции
195
Баллы
1.532
Вещества
Шишки сортовые, лучшие бошки по приятной цене)
Красавчик вообще ❤️❤️❤️
 

ЖеняДжа

Peace & Jah
Исследователь натуры
Мес†ный
Добрый бро
Регистрация
18 Май 2021
Сообщения
7.170
Репутация
1.037
Реакции
11.423
Баллы
2.532
Вещества
План, трава, дурь, конопля, ганджа, драп, каннабис, маруха, анаша, растения, конопелька, зелёнка, марихуана, зеленая отрава, мэриджейн, шишка, голова, ганджубас, башатумнай, бошки, гарик, жареха, молоко и шмаль
Ні Хао брати та сестри 🖐️😁
Розповім я вам як я готував кано-пасху.
Прешла ця чудова ідея за курінням шш, котрі надехнули на це диво😅
І такс канабіс котрий був застосований в нашій випічці, це шишулі нашого доброго друга Козака, тому всі почесті сьогодні я решив віддати йому (хоча він ще не знає про це). Будемо дивувати людину !!!ПРОСТО ТАК!!!

Спосіб приготування:
Спосіб приготування тіста писати не буду, а кому цікаво може подивитися в інеті там багато способів приготування тіста на пасху, бо як кажуть на вкус і цвет товаришів немає.)
Обробка конабіса - беремо від 2 - 4грам шш або сипухи. Це приблизно на 300грам продукту, як це зробив я, але вмене вийшов мікс внього входило - 1грам бік демон, 2грами вдови та десь 1-1,5 грама сипухи, яку мені підігнав знайомий, котрий теж брав у Козака😅 короче комбо.
Розмільчити канабіс бажено дуже дрібно.
Подрібнену суміш висипаємо на скляний протвінь або щось на подобі цього, планомірно тонким слоем розрівнюємо нашу зелену суміш.
Піч повинна бути розігріта до 120 градусів та ставимо наш протвінь на 30-40хв у пічь однієї обробки достатньо.
Даємо 3-5 хв остить.
Перед цим як змішувати тісто ростопіть масло та підігрійте молоко, після того як масло розтопили та підігріли мілк, злийте це все в один посуд.
Візьміть зелену суміш яка вже трохи остила та прокрутіть її через кофемолку бажено щоб зелена маса стала як сахарна пудра (пил)
Згодом беремо наш (пил) та додаємо до нашої рідени та мішаємо бажено щоб ця суміш була теплою можна поставити на плету але на слабий вогонь щоб тримати температуру нашої речовени. Мішати треба десь 30 хв можна в два підходи, перерва 2мін.
Після цієї процедури даємо настоятися 5-10хв і можемо робити замес.
Р.s для чого робимо термо обробку 1 раз. Для того щоб наша зелень просушилась більше чим потрібно та почала виділяти смолу котра внеї є та само тгк, чому 1 раз ані 2? Тому що 2 обробка може згоріти а випічці вона як раз виділе те що не виділелося в першій обробці(лучше не добздеть чем перебздеть😅) вибачте.
Перебивши через кофемолку ми получемо більш приємний продукт для споживання це кращий варіант для вживання ніж давитися комочками не перибитої шш.
Посмотреть вложение 93712 Посмотреть вложение 93714
Після всього цього як я вже випік пасху, я розумію що треба її прекрасети, пішовши до файної комірки та зробивши два поклона😯💨 в голову прийшла чудова ідея, так як головний інгрідіент був придбан у Козака я решив по креатівіть, та порадувати нашого Козака)) Як саме украсив побачете трохи нижче😅
☠️Застереження 😅 4грама шш це до 300 грамів випічки, для середнього толера.
Посмотреть вложение 93715 Посмотреть вложение 93717
Проба😅😅👌👌👌👌
Напешу дуже коротко. Влупивши пів пасхи перші 20хв ніхуя але бля з 35 до 50 хв прийшов пиздець. Він як "кузмічь" пре, але цікавіше, після 3 годин я думав біжати в ліс, Богу молитися щоб відпустило👽👽👽👽👽👽🤑🙉🙉
На таймінг перестав дивитися після 5 годин пре чудово ще.
Тай зараз пре, тому на цьому я звами і прощаюсь.
Бо ця теме присвячена приготуванню а ні як мені зараз чудово😅👌
Всім дякую за увагу, та за ваш час потрачений мною.
Бажаю всім гарного проводженя свята😁😁😁
Эй браточек, отломи кусочек))
1681627931731.jpeg
 

Песс - Дюк

Да я грибник честно...
Регистрация
11 Мар 2023
Сообщения
4.754
Репутация
212
Реакции
4.500
Баллы
2.532

kozackiy-tabak

Поставщик лучшей травки за гроши вся Украина
Прошел проверку
Депозит 100$
Регистрация
31 Окт 2022
Сообщения
84
Репутация
68
Реакции
195
Баллы
1.532
Вещества
Шишки сортовые, лучшие бошки по приятной цене)
Мощно)
 
Сверху Снизу