Ну в Харькове не советую хотя забирают посылкиНе кого не привлекаю но я пока пользуюсь без проблем.
За Харьков слышал. В Киеве нормально пока всёНу в Харькове не советую хотя забирают посылки
Два рокі беру тільки через нп все ок. Це напевно в ХР менти так бабкі заробляютьЗа Харьков слышал. В Киеве нормально пока всё
Хз наверноеДва рокі беру тільки через нп все ок. Це напевно в ХР менти так бабкі заробляють
Аналогично,а вот недавно поставили терминал в укромном,тихом месте,вообще красота!!!Два рокі беру тільки через нп все ок. Це напевно в ХР менти так бабкі заробляють
Пришел, увидел,победил!)) И тикать....Аналогично,а вот недавно поставили терминал в укромном,тихом месте,вообще красота!!!
Прийшов забрав все на місці . Не разу не було не находАналогично,а вот недавно поставили терминал в укромном,тихом месте,вообще красота!!!
Без стаместок,кипятків,і бруду!А тіпа на кладах патрулі мало принімають!?!?!?Прийшов забрав все на місці . Не разу не було не наход
Бро забув ти до бавити стемеска вода . Нічна прогулка по могилкахБез стаместок,кипятків,і бруду!А тіпа на кладах патрулі мало принімають!?!?!?
Ненаход?!нічого,на нервах хоть канфетів підїбуриш!)))Бро забув ти до бавити стемеска вода . Нічна прогулка по могилках
Конфет і сто грам водкі можна найти. Романтика.Ненаход?!нічого,на нервах хоть канфетів підїбуриш!)))
Да бро за чорною полосою іде біла полоса.Ги-ги!уже не з пустими руками...)
То не добре .треба шоб часом везлоНезнаю,у мене за білой знов біла!)або жовтувата...)))
Ты там перерывы хоть иногда делай))))Незнаю,у мене за білой знов біла!)або жовтувата...)))
"Иногда",Куда больше!я не бездозник)у меня не сплошная ,роздилительная-прерывистая!)Ты там перерывы хоть иногда делай))))
То раньше,как вспомню так дрогну!)эхххх было время!а щас не вывожу уже,да и желания не то!старею наверное...)Ты там перерывы хоть иногда делай))))