Булоб перше тоб коньак соби позволивбиТвоя правда , вчора плакав , горе заливав чаем
Булоб перше тоб коньак соби позволивбиТвоя правда , вчора плакав , горе заливав чаем
То ще виросте в два разиТо добре більший хряк більше сала мяса.а шемісяц мшеницьу буду давати нежаліти
ТыШо и яКто выиграл?
Та я же не пью , спортсмен , запах спирту не переношуБулоб перше тоб коньак соби позволивби
Не сала трохи наросте.куда він ітак як корова.більшого вже там небуло.100мг солі роблять чудесаТо ще виросте в два рази
Через місяць колоти будеш?То добре більший хряк більше сала мяса.а шемісяц мшеницьу буду давати нежаліти
Kryt .попитаї її вона гарна і одинока.може і забереКто готов взять молодого флудера под опеку?🥹
Соль воопще чудеса творитьНе сала трохи наросте.куда він ітак як корова.більшого вже там небуло.100мг солі роблять чудеса
Да блище нового року в мене день народженя 31 грудняЧерез місяць колоти будеш?
что колоть? вы конечно извините меня что влажу в ваш диалог, мне просто интересноЧерез місяць колоти будеш?
Какие людивсем добрый день)
З верху є фото я виграв хрякачто колоть? вы конечно извините меня что влажу в ваш диалог, мне просто интересно
а что такое хряк?)З верху є фото я виграв хряка
Там мотни назад 1 страницю , гном хряка вийгравчто колоть? вы конечно извините меня что влажу в ваш диалог, мне просто интересно
самые обычныеКакие люди
Немакаеш на подарунокДа блище нового року в мене день народженя 31 грудня
остаётся только узнать, что значит слово хрякТам мотни назад 1 страницю , гном хряка вийграв
Свиня великаа что такое хряк?)
Свиняостаётся только узнать, что значит слово хряк
я бы от подарка не отказалсяНемакаеш на подарунок
На сторінці 2053 є фото подивисяа что такое хряк?)
Неповіриш і гном неотказавсяя бы от подарка не отказался
учтуНа сторінці 2053 є фото подивися
Свинок не бачив чи шо?остаётся только узнать, что значит слово хряк