- Реакции
- 1.893
- Баллы
- 2.532
- Вещества
- Настроение!
Ясно понятно.Я скоростна леді😂
Ясно спортсменкаПоганяти люблю)
Пишите список ,условия быть активным участником форума презент шишка )Не курю, але якщо переможу то віддам комусь виграш 😛
Тоже приз передам.Пишите список ,условия быть активным участником форума презент шишка )
1. UUT
2. Boy_Casper
3. goodmoodanyway
4. Melitex
5. Dropdope
6. Davodik
7ӇỔḈŦ₽ȺДȺᛖẎḈ
8. бронь для ЖеняДжа ))))
9. usjr
10. Сова
11. Eleanorija
12. Гном призер
13. AuFariKay
14. Bratulets96
Тоже спорцменТоже приз передам.
Плюсанул за скорость 🏎))Я скоростна леді😂
Доречі я все таки спробувала альфу)Плюсанул за скорость 🏎))
Зачем?Доречі я все таки спробувала альфу)
И каково?Доречі я все таки спробувала альфу)
По глупости)Зачем?
Не кушай ) говорят потом людей лечат, после)Доречі я все таки спробувала альфу)
еще если остаётся кого лечитьНе кушай ) говорят потом людей лечат, после)
Я була швидше ніж після амфаИ каково?
Ні,я тільки пробую. Щоб знати що воно таке. ) Не прив'язую себе бо був гіркий досвід з опіатами. 4 роки системи ширки та вінта в/в Як сезон так і хімія. . Два передоза. Хватило . Насилу спригнула з того лайна. Так що мені тепер легше себе контролювати. Проба,продаж. І не більшеНе кушай ) говорят потом людей лечат, после)
Щоб взнати дію препарату особисто . Читати не так цікаво)Зачем?
смотрю ты туго обучаешься)с первого раза тяжко )Ні,я тільки пробую. Щоб знати що воно таке. ) Не прив'язую себе бо був гіркий досвід з опіатами. 4 роки системи ширки та вінта в/в Як сезон так і хімія. . Два передоза. Хватило . Насилу спригнула з того лайна.
Интересно)продаж
Була велика перерва. Так що все ок)смотрю ты туго обучаешься)с первого раза тяжко )
Интересно)
Говорят,наркоманов-бывших не бываетБула велика перерва. Так що все ок)
1000 % це правда. Мені казав це товариш наркоман зі стажем коли я вперше вирішила спробувати.Говорят,наркоманов-бывших не бывает
точно говорят) алкоголиков бывших не бывает так же)Говорят,наркоманов-бывших не бывает
Могу вас сказать ,что все очень относительно, если я пью вино в мясом при ужине я алкаш?или модет я курю шишки по вечерам после работы ,я наркоман ?все относительно)точно говорят) алкоголиков бывших не бывает так же)
алкоголизм это медицинский термин)Могу вас сказать ,что все очень относительно, если я пью вино в мясом при ужине я алкаш?или модет я курю шишки по вечерам после работы ,я наркоман ?все относительно)