Тріп репорт амфетаміну "Pantera"

Whitenikatin

Well-Known Member
Реакции
63
Баллы
532
Тріп репорт амфетаміну стронг від магазину "Pantera"
https://pantera.cc/

Сидів я вечером в чаті магазину пантера, мені пощастило попасти на роздачу амфетаміну, бо в чаті сидів , як я зрозумів бос цього класного магазину , і мені подарували 1 г. амфетаміну стронг, я був дуже задоволений такому подарунку, зранку написав модератору магазину по конкурсам, і як завжди мені без проблем видали мій клад)

Клад: був не знайому для мене районі, так як у Львові випав сильній сніг , і курєри не могли нормально працювати, бот мав тільки один район, но я без проблем доїхав до місця , і зняв дуже легко і швидку свій приз)

Стафф: білого кольору в камінчиках, без зайвого запаху, не дуже токсичний, мені дуже подобається іменно цей амф , і я його вважаю одним із кращих!)

Тріп:
Пишу дуже коротко , бо не один раз писав іменно про цей амф , і мені немає більше чого додати нового.
Амфетамін заходить в ніс дуже легко, не подразнює слизисту, ліфти дуже лайтові.
Ефект починається буквально зразу, на початку тріпу чути виражену ейфорію, яка поступово переростає в стім.
Амфетамін не має зайвих примісів, і під час тріпу, практично не відрізнити людину під цим препаратом, вираз обличчя не міняється, скули не ходять , все одним словом чітко, і плавно)
Під ним можливо заснути, якшо вживати в межах розумного, і на наступний день не буде побічних ефектів)

Рекомендую данний продукт в цього прекрасного, і щедрого магазину)

Адміну як завжди дякую за чудову роботу !

Вложения

• IMG_20210220_231302_602-1.jpg
    IMG_20210220_231302_602-1.jpg
    292,3 KB · Просмотры: 5

VahaKyivskiy

Well-Known Member
Реакции
172
Баллы
0
Очень хороший трип! Было приятно читать на родном языке, жаль репутации не могу добавить, лимит(

Winjoker

Т-9
Реакции
194
Баллы
0
Вещества
Кислотник,и десантник по натуре и скоростным веществам, буквально стрыбнул в формулу 1
Тріп репорт амфетаміну стронг від магазину "Pantera"
https://pantera.cc/

Сидів я вечером в чаті магазину пантера, мені пощастило попасти на роздачу амфетаміну, бо в чаті сидів , як я зрозумів бос цього класного магазину , і мені подарували 1 г. амфетаміну стронг, я був дуже задоволений такому подарунку, зранку написав модератору магазину по конкурсам, і як завжди мені без проблем видали мій клад)

Клад: був не знайому для мене районі, так як у Львові випав сильній сніг , і курєри не могли нормально працювати, бот мав тільки один район, но я без проблем доїхав до місця , і зняв дуже легко і швидку свій приз)

Стафф: білого кольору в камінчиках, без зайвого запаху, не дуже токсичний, мені дуже подобається іменно цей амф , і я його вважаю одним із кращих!)

Тріп:
Пишу дуже коротко , бо не один раз писав іменно про цей амф , і мені немає більше чого додати нового.
Амфетамін заходить в ніс дуже легко, не подразнює слизисту, ліфти дуже лайтові.
Ефект починається буквально зразу, на початку тріпу чути виражену ейфорію, яка поступово переростає в стім.
Амфетамін не має зайвих примісів, і під час тріпу, практично не відрізнити людину під цим препаратом, вираз обличчя не міняється, скули не ходять , все одним словом чітко, і плавно)
Під ним можливо заснути, якшо вживати в межах розумного, і на наступний день не буде побічних ефектів)

Рекомендую данний продукт в цього прекрасного, і щедрого магазину)

Адміну як завжди дякую за чудову роботу !
А где же тайминги? Ну отзыв отличный)

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
33.902
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Отличный трип)

Сверху Снизу