Тріп на ТОП ШИШКУ сорту COUGH SYRUP 💖💨 від Dreamers.boo

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
883
Баллы
1.532
1370ed82-b133-4462-b166-cf1614725613 (1).png

Шишка сорту COUGH SYRUP💚

https://bigbro.cc/forums/Dreamers/ посилання на магазин

Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю Шиш* декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер

Речовина Шишка

Органолептика Шишка світло зеленого кольору,вся смоляниста і вкрита тріхомами жовті ворсинки і фіолетовий відтінок.Запах хвойний,мятний,частково фруктовий.потужний, приємний.Максимально свіжий продукт,не пересушений ідеально проліковани.Манікюр також топ 9,5 із 10

Спосіб достаки Клад.Місце було в спальному районі,в такому тупіку,де немає людей і зйом займає буквально 2 хвилини.Фото було досить чітким і все по координатах було з точністю до метра 9 із 10 за місце

Вага 2 грами .Пацани нажаль фото на вагах не зробив,так як не було можливості саме сьогодні взяти вагу.Але даю гарантію,що тут з вагою як в аптеці так як не раз брав шш тут і завжди все чесно було

Передісторія: Побачив,що в боті зявився новий сорт шишок,заявлене 30 відсотків ТГК,я знаю давно dreamers ,і знаю ,що якість тут завжди на висоті.Звісно ,що ціна не мала.За 2 грами ,я заплатив 1200грн.Але чесно про свій вибір ,я нежалію.

IMG_3905.jpeg

Cough Syrup 30%
— це потужний індика-домінантний штам коноплі, відомий високим вмістом ТГК (до 30%) та яскраво вираженим седативним, розслабляючим ефектом. Назва походить від характерного солодкого, фруктово-сиропного аромату з нотками вишні, ягід та легким аптечно-трав'янистим відтінком.
Основні характеристики
  • Тип: Індика-домінантний гібрид
  • Вміст ТГК: ~30%
  • Аромат і смак: Солодкий, вишневий сироп, стиглі ягоди, земляні та паливні ноти на видиху.
  • Ефект: Глибоке фізичне розслаблення ("stoney" / "couch-lock"), зняття напруги, ейфорія та сильний седативний ефект. Ідеально підходить для вечірнього або нічного використання.
Реальні відгуки споживачів (адаптований переклад з гроу-форумів)
  • "Вишневий важковаговик"
    «Смак дійсно нагадує солодкий кашлевий сироп з дитинства, але з вираженим дизельним післясмаком. Сорт дуже міцний — робиш пару затяжок і через 10 хвилин уже просто вдавлюєшся в диван. Чудово знімає біль у спині після робочого дня.»
  • "Тільки для досвідчених"
    «30% ТГК — це не жарти. Якщо переборщити, замість приємного розслаблення можна зловити легку параною або просто миттєво відключитися в сон. Але для тих, у кого висока толерантність або безсоння — це просто порятунок.»
  • "М'який дим, але важкий удар"
    «Дуже красиві Шиш*, повністю покриті трихомами. Запах солодкий, ягоди та земля. Заходить м'яко, але десь хвилині на п'ятій накриває важкою хвилею спокою. Чудовий варіант для перегляду кіно перед сном.»

Таймінг тріпу:

00:01💨

Так ,як я забрав шишку недалеко від парку в якому я часто гуляю.Рішив скрутити сухий,бульбулятор і покурити перед походом в парк.Декілька рухів в гріндері і шишка перебилась в вологу і пахнючу субстанцію,яка дуже масляниста.
Роблю першу затяжку,імпорт мені завжди виділяється якимось приємним смаком диму,який прямо поволі наповнює мої легені.Видихаю доволі густий дим.Роблю,ще 3_4 затяжки і закашлююсь.Скурив напас десь 150_200мг.

00:10💨Все вмить стало казковим,важко передати ,але мене сильно накурило,і я розумію,що це прямо люта індика.Водночас мені хочеться і спілкуватись і чимось займатись.До парку я добирався на самокаті.Бля це було щось із чимось чесно.Я люто сміявся із нічого.Мені здавалось ,що я потрапив в інший вимір.Вміст тгк в даній шишці дуже високий ,це я вам гарантую,не знаю чи є там 30,але 25 думаю точно відсотків є.

00:40💨 Час летить як мить,тіло повністю ватяне,але мозок окутаний ейфорією і це не дозволяєпросто втикати в стелю.В парку ,я купив водичку і трохи збив сушняв.Відчуття таке,що я знаходжусь в центрі уваги людей,хоча і розумію що це дія трави😁

d81b8011-51ad-4b29-8eab-d4e40bdab31c.png

01:20💨

Дана картинка максимально передає мій настрій ,це релакс, відволікання від всіх проблем і ти повністю на є дині із шишкою із собою.Можу сміло вам казати ,що потужність ефектів зберігалась зі мною на протязі 2 годин,а може і більше.Моментами мені здавалося,що я прям втикаю люто,але свідомість не покидала мене.

В Шиш* є однозначно ефекти схожі на м@рки*🤠

Вже прикінці тріпу ,я був дуже голодний і поі́хав додому.В цей вечір я швидко заснув , перед тим смачно поі́в.Звісно пост ефектів негативних я не відчував.

Висновок: Загальна оцінка 9,5 із 10💚💚💚

Наймовірна шишка,якісна і сам сорт зайде любителям індики і гібридних сортів.💖

Я звісно рекомендую вам Dreamers.shop тут дуже якісний товар,я вже неодноразово в цьому переконувався.

Ще раз зацініть цю красу😍

IMG_3906.jpeg

P.S

Окремо рекомендую спробувати сорт тим ,у кого ПТСР.
Але пам'ятай про розумне споживання дарів природи!

d60e4e80-29b3-488a-b696-365316b65f77.png

Волk

В поисках "ВОЛЧИЦЫ"
Лютый Исследователь
Мес†ный
Добрый бро
Реакции
7.315
Баллы
2.532
Вещества
Умеренно ,размеренно,с толком и расстановкой)
Ништяк репорт!

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
883
Баллы
1.532
Курю вже 4 дні .Шш люто накриває кожен раз .Запах стоі́ть по цілій хаті🏋️

Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта сохраните и используйте рабочие адреса: