Шишка сорту COUGH SYRUP💚
https://bigbro.cc/forums/Dreamers/ посилання на магазин
Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер
Речовина Шишка
Органолептика Шишка світло зеленого кольору,вся смоляниста і вкрита тріхомами жовті ворсинки і фіолетовий відтінок.Запах хвойний,мятний,частково фруктовий.потужний, приємний.Максимально свіжий продукт,не пересушений ідеально проліковани.Манікюр також топ 9,5 із 10
Спосіб достаки Клад.Місце було в спальному районі,в такому тупіку,де немає людей і зйом займає буквально 2 хвилини.Фото було досить чітким і все по координатах було з точністю до метра 9 із 10 за місце
Вага 2 грами .Пацани нажаль фото на вагах не зробив,так як не було можливості саме сьогодні взяти вагу.Але даю гарантію,що тут з вагою як в аптеці так як не раз брав шш тут і завжди все чесно було
Передісторія: Побачив,що в боті зявився новий сорт шишок,заявлене 30 відсотків ТГК,я знаю давно dreamers ,і знаю ,що якість тут завжди на висоті.Звісно ,що ціна не мала.За 2 грами ,я заплатив 1200грн.Але чесно про свій вибір ,я нежалію.
Cough Syrup 30% — це потужний індика-домінантний штам коноплі, відомий високим вмістом ТГК (до 30%) та яскраво вираженим седативним, розслабляючим ефектом. Назва походить від характерного солодкого, фруктово-сиропного аромату з нотками вишні, ягід та легким аптечно-трав'янистим відтінком.
Основні характеристики
- Тип: Індика-домінантний гібрид
- Вміст ТГК: ~30%
- Аромат і смак: Солодкий, вишневий сироп, стиглі ягоди, земляні та паливні ноти на видиху.
- Ефект: Глибоке фізичне розслаблення ("stoney" / "couch-lock"), зняття напруги, ейфорія та сильний седативний ефект. Ідеально підходить для вечірнього або нічного використання.
- "Вишневий важковаговик"
«Смак дійсно нагадує солодкий кашлевий сироп з дитинства, але з вираженим дизельним післясмаком. Сорт дуже міцний — робиш пару затяжок і через 10 хвилин уже просто вдавлюєшся в диван. Чудово знімає біль у спині після робочого дня.» - "Тільки для досвідчених"
«30% ТГК — це не жарти. Якщо переборщити, замість приємного розслаблення можна зловити легку параною або просто миттєво відключитися в сон. Але для тих, у кого висока толерантність або безсоння — це просто порятунок.» - "М'який дим, але важкий удар"
«Дуже красиві шишки, повністю покриті трихомами. Запах солодкий, ягоди та земля. Заходить м'яко, але десь хвилині на п'ятій накриває важкою хвилею спокою. Чудовий варіант для перегляду кіно перед сном.»
Таймінг тріпу:
00:01💨
Так ,як я забрав шишку недалеко від парку в якому я часто гуляю.Рішив скрутити сухий,бульбулятор і покурити перед походом в парк.Декілька рухів в гріндері і шишка перебилась в вологу і пахнючу субстанцію,яка дуже масляниста.
Роблю першу затяжку,імпорт мені завжди виділяється якимось приємним смаком диму,який прямо поволі наповнює мої легені.Видихаю доволі густий дим.Роблю,ще 3_4 затяжки і закашлююсь.Скурив напас десь 150_200мг.
00:10💨Все вмить стало казковим,важко передати ,але мене сильно накурило,і я розумію,що це прямо люта індика.Водночас мені хочеться і спілкуватись і чимось займатись.До парку я добирався на самокаті.Бля це було щось із чимось чесно.Я люто сміявся із нічого.Мені здавалось ,що я потрапив в інший вимір.Вміст тгк в даній шишці дуже високий ,це я вам гарантую,не знаю чи є там 30,але 25 думаю точно відсотків є.
00:40💨 Час летить як мить,тіло повністю ватяне,але мозок окутаний ейфорією і це не дозволяєпросто втикати в стелю.В парку ,я купив водичку і трохи збив сушняв.Відчуття таке,що я знаходжусь в центрі уваги людей,хоча і розумію що це дія трави😁
01:20💨
Дана картинка максимально передає мій настрій ,це релакс, відволікання від всіх проблем і ти повністю на є дині із шишкою із собою.Можу сміло вам казати ,що потужність ефектів зберігалась зі мною на протязі 2 годин,а може і більше.Моментами мені здавалося,що я прям втикаю люто,але свідомість не покидала мене.
В шишки є однозначно ефекти схожі на Марки🤠
Вже прикінці тріпу ,я був дуже голодний і поі́хав додому.В цей вечір я швидко заснув , перед тим смачно поі́в.Звісно пост ефектів негативних я не відчував.
Висновок: Загальна оцінка 9,5 із 10💚💚💚
Наймовірна шишка,якісна і сам сорт зайде любителям індики і гібридних сортів.💖
Я звісно рекомендую вам Dreamers.shop тут дуже якісний товар,я вже неодноразово в цьому переконувався.
Ще раз зацініть цю красу😍
P.S
Окремо рекомендую спробувати сорт тим ,у кого ПТСР.
Але пам'ятай про розумне споживання дарів природи!