Шишка сорту white widow від DH420.CC🙂🌟Dharma.RC💚
Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер
Речовина Шишка сорту white widow 🙀
Органолептика Шишка зеленого кольору,присутні тріхоми,жовті ворсинки,запах хвойний,гарно пролікована,вміру волога,сємок не було.Вигляд 10_10
Спосіб достаки Клад ,був знятий в дотик,але прийшлось розривати сніг,все було чітко по мітці.
Вага проби 2 грами .
Передісторія: Побачив що топовий магазин роздає проби саме в рідному Києві.Списався з опергм в тг.Він видав кооридинати кладу на районі який був найближче мене.
Клад знімав в снігопад,але незважаючи на це зйом був легким.Місце таке собі,туди важко добратись без власного авто.
00:00 🐦
Нагріндив собі невеликий шматочок травки десь 150мг.Запах ну дуже смачний ,лісовий я б сказав.Взагалі наперед скажу ,що це найтоповіша шш яку курив за останні час ,місяць ,два так точно.Сам сорт це класични гібрид,з психодилічним ефектом.Забив пятку в вапорайзер,смак не різкий,приємний наче мята.
Дія починається поступовно,плавний запуск погружає мене в психоактивний ефект ,я б так його описав.Розслаблення ,в одночас фокусування,на тому як проведеш час .
Все уповільнилось,але я більше відчув,сативну його сторону👽
00:30🤖
Мене навалило люто,я навіть не хочу кудись із квартири виходити.Є вільні 3_4 години,вирішив провести їх за хбоксом
В голові наче туман ,в одночас я жостко починаю заліпати в ігру.менні здається ,що я вже сам в серединів ігрі ,бігаю ,стріляюсь.Катку катаю в ПАБГ.
01:30 🐆
Я грав близько години.Трава тримає сильним ефектом весь цей час.Єдине ,що змінюється це почуття голоду приходить,а так хороший ефект індики і сативи в перемішку.
02:00🐺
Я всебе на кухні ,починаю якесь кулінарне ,шоу ,яке закінчується лютим обжором
Висновок:
Візуальний вигляд 10:10
Сила ефектів 10:10
Комунікація і співпраця із магазином також 10:10🔥
Дякую магазину за пробу, однозначно буду замовляти тут шишки,вони люті ,відповідаю за слова🏋️
Тому враховуючи ціну,для мене на даному етапі по шишках в Києві це топчик👳
Всім добра,а магазину гарних покупців🦔🐿️🌟