Тріп - репорт на ШИШКУ сорту euphoria💚🧟 від РАСТА ФЕРМА

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
481
Баллы
532
e6b0485f-6a66-4826-abc0-91917088bf9a (2).png

https://bigbro.cc/threads/38759/

Посилання на тему РАСТА ФЕРМИ😍

Тестер 🕺 Козак 30+ ,досвід куріння коноплі 10+ років. Декілька козацьких банок на тиждень.Спосіб вживання,дудка, вапорайзер,водний

Речовина👾 Шишка сорту ейфорія

Вага проби👀 2 грамм

Спосіб доставки👯Поштомат нової пошти.Доставка була максимально швидкою,стелс був адекватний як для проби,але є куди рости 7_10

Органолептика шишки🍀Шишка добре просушена,без проблем можна перебити руками ,без гріндера,запах приємний землянистий з нотками мяти і хвої.Мусору і насіння не було, візуально шишка гарна,оцінете по фото.

Передісторія:

Побачив нову тему на великому браті,записався і мою кандидатуру без зайвих питань узгодили.Через два дні після відправки даних,у мене вже світився ттн,що товар находиться в поштоматі.Зараз проблеми із світлом через під,,,сів,тому в мене виникло багато проблем,і тріп трохи затянувся за що прошу вибачення у селлера😎👀Але тріп відбувся і це добре.

00:00 😎

Все підготовлено,чайок заварений,водний на столі.Перший козацький залетів,як діти в школу,дим середньої плотності,трохи закашлявся.одразу відчів якесь розслаблення,прямо з перших хвилин.По відчуттях ,треба ще банку ітого вийшло два ковпаки по 100мг +- 🧔Тіло окуталось теплом і релаксом,але шишка на дупу не присадила,а навпаки зявився настрій ,щось поробити,кудись піти...

00:30☃️

Дома зникло світло,а у мене настрій був на підйомі ,я не міг просто сидіти на місці і пішов гуляти.Вийшов на двір ,сонце ☀️ начебто стало яскраве як зазвичай але ще яскравіше.Я й не замітив як пройшла десь година,весь цей час ефекти були на хорошому фоні.Ейфорія ,стоун,явні признаки гібридного сорту...

01:00🌛

Стало трохи прохолодно і я вирушив додому,ефекти ще тривають,але вже не пікова їхня форма.Настрій тупо позитивний.Біля підїзда зустрів знайомого і ще хвилин 10 з ним спілкувався на різні теми.Комунікабельність на гарному рівні.😁💚

02:00😺

Я дома,ефектів майже не відчуваю,залишилось розслаблення і почуття голоду.Я зварив собі макарони із мясом і смачно поі́в...Після вечері я ще дивився якусь комедію на телефоні і під неї заснув🧘

Висновок: Шишка явно заслуговує уваги ,моя загальна оцінка за силу ефектів 9 із 10😎

Дякую Раста Шопу за виділену пробу,все було максимально швидко і відправка і комунікація😺

А всім хто читав ⁴:20 браття👽💥🎉

2111eaea-9a92-4599-8789-3b8cb8630d86 (2).png

VINT DIESEL

☾⊙☾ᗩ-𝕤𝕠𝕞𝕞𝕖𝕝𝕚𝕖𝕣!👹
Лютый Исследователь
Реакции
1.841
Баллы
2.532
Вещества
🥥🌈🍀
Добре Брате!💯🤗