Питання таке, перевіряв додаток нової пошти на предмет накладної, якої не було, а потім в один момент одразу прийшла посилка, мол замовлення в поштоматі, хоча вся дорога посилки написана, не було так що я треків з самого початку старрення
Тобто це ще не тривожний дзвіночок? І цілком можливо що все норм?Бува таке
По можливості забери посилку уночі і все точно буде добреТобто це ще не тривожний дзвіночок? І цілком можливо що все норм?
Дякую. До речі цікаво, ну а шакали які працюють у відділах боротьби з наркотиками вони ж впринципі вночі не працюють, цікаво, а якщо посилку забрав, то чи можуть вони згодом до мене постукати з перевіркою? Чи якщо ні з чим не прийняли то і не мають праваПо можливості забери посилку уночі і все точно буде добре
Когда стукать будут.....ты ж знаешь ....шо можно не открывать?)))Дякую. До речі цікаво, ну а шакали які працюють у відділах боротьби з наркотиками вони ж впринципі вночі не працюють, цікаво, а якщо посилку забрав, то чи можуть вони згодом до мене постукати з перевіркою? Чи якщо ні з чим не прийняли то і не мають права
Зависимость потому что.....нужно здесь и сейчас.....)Типу не шарю, чому тоді люди впринципі не забирають посилки лише вночі? Чому приймають на поштоматах. Абична жадність топить?
Ні кто не прийде у квартиру через розбрібну покупкуДякую. До речі цікаво, ну а шакали які працюють у відділах боротьби з наркотиками вони ж впринципі вночі не працюють, цікаво, а якщо посилку забрав, то чи можуть вони згодом до мене постукати з перевіркою? Чи якщо ні з чим не прийняли то і не мають права
Совершенно верно)Зависимость потому что.....нужно здесь и сейчас.....)
Ні, якщо можна детальнішеКогда стукать будут.....ты ж знаешь ....шо можно не открывать?)))
Зроби вигляд що ні кого не має вдомаНі, якщо можна детальніше
Для того чтоб попасть к тебе домой....решение суда нужно.....Ні, якщо можна детальніше
А) ясно, думав це про посилку, типу можна не відкривати коли забрав, не так понявЗроби вигляд що ні кого не має вдома
Щоб у квартирі провести обшук потрібно орден та вагомі на то причиниНема просто так щоб багато досвіду, тому хочу поняти основні моменти щоб себе убезпечити , якщо є якісь поради, то буду вдячний
Посилку також краще відкривати удомаА) ясно, думав це про посилку, типу можна не відкривати коли забрав, не так поняв
Я завжди намагався чим швидше забрати ємкість і викинути усе решта, ну а ємкість підникатиПосилку також краще відкривати удома
Перед тем как забирать посылкуНема просто так щоб багато досвіду, тому хочу поняти основні моменти щоб себе убезпечити , якщо є якісь поради, то буду вдячний
Орден Феникса?))потрібно орден
Дякую, є сенсПеред тем как забирать посылку
Просмотри рядом стоящие машины на наличие людей.....
Забирай с 23 до 0.00 и желательно на второй третий день
Ну и будь готов к приёму......Дякую, є сенс
ТамплиеровОрден Феникса?))
Похоже что он теперь передумает забирать посылкуНу и будь готов к приёму......
В теле отчисти историю в браузере и тг....., заряди тел , лучше страя трубка чтоб была, могут изьять....оденься норм и потеплее....если приём ....на улице пару часов качели будут.....
Когда спрашивать будут что в посылке.....
Два варианта ответа
1. Я с пидарасами не разговариваю)
2. Я шо рентген? Откуда я могу знать что в посылке, если она закрыта....
Будь готов что отвезут в тцк.....в мусарню.....откроют уг дело.....
Страшно?))))
А там будет ещё страшнее)))))
Мабуть тому що в нас незламнатта потужна комендантська гадинаТипу не шарю, чому тоді люди впринципі не забирають посилки лише вночі? Чому приймають на поштоматах. Абична жадність топить?