- ШИШКИ Gorilla Glue🍏
- Магазин GreenRoom👾
Тестер : М 30 + ,Толлер Високий,курю ШШ кілька разів на тиждень
- Оцінка якості доставки: Стелс був гарним,нормально попрацювали,але трохи була затримка
Оцінка органолептики: Сама шишка масляниста, вся в трихомах які трохи відблискують, спресована просушка хороша, зайвого мусору, насіння не було. Запах землянистий не різкий.Віддавало також приємно хвоєю
Трохи передісторії,зайшов на форум побачивши роздачу проби,оскільки я робив перерву і тиждень не куривши ,рішив прикупити собі щось а тут ще й новий магаз,тому і написавши щоб отримати пробу на що продавець вічливо погодився і вже через декілька днів отримав в додатку ТТН.Звичайно ,що при покупці хотілося б поменше чекати ,але безпека перш за все🌞
Трохи інфи про цей сорт.Це гібрид який переважає сативою,як на мене максимально вдале схрещування.Останнім часом мені гібриди дуже заходять
🕛 00:00+- ~ забив в бульбулятор,думав покурити завтра ,але як тільки побачив ,що посилка в поштоматі то зрозумів ,що пихну ще сьогодні)І так вдох і приємний дим заполонив мої легені,дим природній з нотками трав,кароче кайфовий смак🌸Зробив десь шість затяжок з одного ковпака.Сів на лавочку і тупо завтикав на проїжджі атомобілі,зловив себе на думці ,що трохи палюсь ,захотів з кимось поговорити і набрав друга,настрій на висоті спілкуємось все гуд.😁
⏱️ 00:30 Мене навалює ще трохи лютіше,можливо я і не пів години говорив ,а трохи менше,але після того,ще вирішив залипнути відео в ютубі.Якось в один момент я вирішив прогулятись і це була вдала ідея.Я був в районі де недалеко ліс,туди і пішов .Зустрів по дорозі двох наріків які напевно йшли по клад,зловив себе на думці як вони докотились до такого життя,посміхнувся і пішов далі.Бля це була топова ідея прийти сюди,ліс дуже гарний ,ще типу не осінь і вже не літо ,дерева мені здались ,що переливається всіма колінами райдуги.Йду дальше ,в лісі нікого немає ,я згадав що взяв з собою навушники ,і прогулка стала ще більш насиченою.
Я стільки пройшов ,що мене дико сушило,але я не відчував втому,просто тупо кайф від прогулки...
01:30🐛 Я вийшов з лісу ,пік ефектів вже пройшов ,але всеодно ще відчувається непоганий накур.Бажання пошвидше дойти на район ,зайти додому і поїсти,але перед ти я ще буду зависати в х бокс))
02:00 🕑 Я дома,ефекти ще відчуваються,тіло вже дійсно ватне,спокій і почуття голоду ,яке я почав втамовувати смачною їжею.Після того як поїв пройшло ще пів години і ефекти вже повністю згасли
Загальна оцінка тверда 9 із 10Народ це дійсно якісні шишки не впевнений що індора ,але якість на висоті.Точно можна взяти пару грам для себе.
Окремо хочу відзначити приємну комунікацію з продавцем ввічливість і коректність.Всім дякую хто дочитав тріп до кінця.
Куріть виміру - всім добра крім клятої русні😇