А проба шишек будет?Короче есть у меня дох семок с харошего дубаса
Могу отправить кому нужно (макс 3человека по 30шт)
Дубас с которого семена знатный 2-3 банки и приехали)
Это вопрос к тому кто будет пробовать растить)А проба шишек будет?
У меня дуст ещё осенью кончился)А проба шишек будет?
Я такая же хуйня.У меня дуст ещё осенью кончился)
Цікаво, а шо за сорт? Афтік чи фотік?)))Короче есть у меня дох семок с харошего дубаса
Могу отправить кому нужно (макс 3человека по 30шт)
Дубас с которого семена знатный 2-3 банки и приехали)
Хз название сорта сам придумаешь)Цікаво, а шо за сорт? Афтік чи фотік?)))
Хахх ну да а потім клонів наробити і ферму зробити з новим сортомХз название сорта сам придумаешь)
Не расстраивайся это у всех так)Я такая же хуйня.
В Украине с шш так и есть у половины магазов сорта выдуманные или взяты из уже придуманный)Хахх ну да а потім клонів наробити і ферму зробити з новим сортом
Ну да, особливо коли с двух елітних сортів нароблядь клонів він раз гарний харв дав його знов клонували і вуаля з'явився СуПЕР сорт ак 49 авто фем з якого хуй накуришся бо привикаєшь за два три покура та й і Вихід з нього дуже хуйовий, за то наш!В Украине с шш так и есть у половины магазов сорта выдуманные или взяты из уже придуманный)
Хітрий як лисичка .трава давно скуренаА проба шишек будет?
Главное шо хоть какой то есть)Ну да, особливо коли с двух елітних сортів нароблядь клонів він раз гарний харв дав його знов клонували і вуаля з'явився СуПЕР сорт ак 49 авто фем з якого хуй накуришся бо привикаєшь за два три покура та й і Вихід з нього дуже хуйовий, за то наш!
І масла давно після трави почищеніХітрий як лисичка .трава давно скурена
Я такий же, вже лунки приготувавГлавное шо хоть какой то есть)
Я жду со слюньками сезон жду)
Дома садить скажу тебе не самое правильное решение)30 семок гному забагато сусід не зрузуміє
Я влісі мені похерДома садить скажу тебе не самое правильное решение)
А ти їм скажи що ти корм для папуг та хом'якив вирощуєш )) я думаю вони повірять30 семок гному забагато сусід не зрузуміє
В гнома велике хозяйствоДома садить скажу тебе не самое правильное решение)
Скосять як гном буде спатиА ти їм скажи що ти корм для папуг та хом'якив вирощуєш )) я думаю вони повірять
Хахх😅В гнома велике хозяйство
Тем болееВ гнома велике хозяйство
Кіт пес прям фермерВ гнома велике хозяйство